.

Фарове за мъгла AMSPRAC,Led фарове за мъгла В събирането, Подмяна на фаровете фарове за мъгла, предна броня, съвместими с Infiniti Q50/Q50S 2014-2020, Дневни фарове за мъгла с указате?

Фарове за мъгла AMSPRAC,Led фарове за мъгла В събирането, Подмяна на фаровете фарове за мъгла, предна броня, съвместими с Infiniti

BGN 26.80

Сума
Налично за поръчка

Идеално се съчетава с вашите оригинални фарове за мъгла фаровеЛесна инсталация.Щепсела и да играе.Толкова добри, колкото оригиналните фарове за мъгла.Висококачествена ABS-пластмаса.Ясно уведомление на всички фарове за мъгла фарове.Черен корпус с закопченной лупа. 【Съдържание на пакета】Тази замяна led фарове за мъгла фарове в предната броня са съвместими с Infiniti Q50 Q50 Sport в 2014-2020 година. Не е подходящ и за други модели.Моля, потвърдете преди поръчка. 【Янтарна противотуманная фаровете】 Това е функционален led фарове за мъгла, заменяющие стария си или счупена противотуманную фаруху.Това фарове за мъгла с закопченными лещи.И по-светъл цвят - жълт.Идеален в мъгла ден; в силен дъждовен ден, в тъмното.Е осигурило необходимия сигнал за движещи се автомобили.Прави вашето шофиране са много по-безопасни.【Функция】Led фарове за мъгла тази сглобяване, изработени от здрав ABS-пластмаса.По-трайни, отколкото оригинални фарове за мъгла, и със стабилни резултати.Защита от разклащане; висока водоустойчив, лесен за почистване. 【Предпоставка включва】 В процес на изграждане включва един чифт led фарове за мъгла, фаровете за замяна. 1 * лявата страна има и 1 * дясната страна на водача.【Лесна инсталация】 Не изисква пробиване или модификация.Щепсела и да играе. 【Добро обслужване】 успяхме да осигурим добро обслужване преди и след поръчка.Ако имате някакви трудности, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики