.

YnGia 2 БР. Скоба за тръба Мотоциклет Монтаж на Стена, Фарове за Мотоциклети Фарове за мъгла на светлината на Прожекторите Монтажни Скоби Рулонная Планк Притежателя н?

YnGia 2 БР. Скоба за тръба Мотоциклет Монтаж на Стена, Фарове за Мотоциклети Фарове за мъгла на светлината на Прожекторите

BGN 7.06

Сума
Налично за поръчка

★ 【Материал】 е Изработен от висококачествен алуминиев материал, спрей черен прах, антикоррозийный, антикоррозийный, дълъг експлоатационен живот ★ 【Регулируем размер на】 Регулируема скоба за закрепване на дългите светлини е подходяща за кръгла тръба с диаметър от 22 мм до 36 мм (от 0,8 до 1,4")/бичи бара/ рамка за роли / защитна греда / броня. ★ 【Лесна инсталация】 Този скоба за закрепване на стъпалата за мотоциклет идва с предварително предварително пробити дупки, не е нужно да го пробия и модернизирам, и той ви позволява бързо да определят фарове. ★ 【Широко приложение】 Скоба за закрепване скоба за тръба мотоциклет съчетава добре с различни видове led крушки, светодиодни работни светлини, фарове за мъгла фарове.Се отнася за повечето леки автомобили, камиони, джипове, atv, лодки, джипове, пикапи и т. ★ 【Съдържание на опаковката】 2 x скоби за закрепване скоба за тръба мотоциклет, някои монтаж на аксесоари.Параметри : Тип : Скоба за закрепване на тръбна скоба Материал : алуминиеви материали, винт от неръждаема стомана Цвят : черен Размер : както е показано на снимките е Подходящ за : броня 22-36 мм и волана на Помещение и включва : 2 х държач за захващане на тръбата мотоциклет Някои монтаж на аксесоари Забележка : * Моля, имайте предвид разликата в 0,5-1 см от ръчно измерване. * Моля, проверете, дали размерът скоба за вашия автомобил, преди пускането на поръчката. * За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще ви дадем задоволителен отговор!.

Декларирани характеристики