.

Кутия за съхранение на пръстените Gadpiparty, флип-надолу Кутия за Украшения, в Ковчег за Бижута с Ананас, Ръчно Рисувани, са подбрани Фигурка, Пръстени, Обеци, Колие, Сък?

Кутия за съхранение на пръстените Gadpiparty, флип-надолу Кутия за Украшения, в Ковчег за Бижута с Ананас, Ръчно Рисувани,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

90% памукФлип-надолу в ковчег за украшения, в ковчег за бижута с ананас, ръчно рисувани, са подбрани фигурка, Пръстени, Обеци, Колие, съкровище, за жени, подарък за момичета. малък по размер и е добър в дизайна, също може да се използва като декорации на обличане масичката.Ковчег за бижута е деликатен дизайн във формата на ананас и изящна изработка производство.Изработен е от легирани материали, лъскав и луксозен, ярък и траен блясък, здрав.Тази кутия за съхранение подходящ за съхранение на малки бижута като пръстени, обеци, колиета, гривни и т. Чудесен подарък за вашите близки на рождени дни, юбилеи, нова година, сватба, Коледа.Описание На тази добра ковчега за гарнитура може да се съхранява много по-малки аксесоари като обеци, колиета, пръстени и т., Луксозен и нежен, изискан дизайн "лек ананас" е много подходящ за ежедневна съхранение. изработен е от легирани материали и различна якост.Характеристики - Цвят : жълт Материал : сплав - Размер : 4.98in - Тази кутия за съхранение подходящ за съхранение на малки бижута като пръстени, обеци, колиета, гривни и т. - Ковчег за бижута е деликатен дизайн във формата на ананас и изящна изработка производство.- Малък по размер и е добър в дизайна, също може да се използва като декорации на обличане масичката.- Чудесен подарък за вашите близки на рождени дни, юбилеи, нова година, сватба, Коледа.- Изработен е от легирани материали, лъскав и луксозен, ярък и траен блясък, здрав.-Размер : 4,5x2,5 см. на Помещение и включва 1 x кутия за дрънкулки.

Декларирани характеристики