.

JGSTAVMS Подова поставка за телевизор с хоризонтални и вертикални екран Мобилни количка за телевизор Завъртане на мобилни поставка за телевизор е Подходяща за телеви?

JGSTAVMS Подова поставка за телевизор с хоризонтални и вертикални екран Мобилни количка за телевизор Завъртане на мобилни

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Поставка за телевизор може да се върти на 95°Подходящи за инсталиране на LCD телевизори с размер на екрана 32-65 инча. Екранът може да се върти на 95 ° по хоризонтала и вертикала е необходимо за подобряване на преглед и комфорт.Височина подвижни рафтове за монитора може да се регулира.Височина окачен дъски за конзоли и височината на тавата за фотоапарат може да се регулира на подходяща височина в съответствие с нуждите, че е гъвкав и удобен.Ъгъл на наклон се регулира от -5 °-15 °. Регулиране на ъгъла на наклон в съответствие с разстоянието на гледане, лесно регулиране на удобно визуално положение и да се подобри цялостния комфорт на гледане.Универсално колело със спирачка.Произведено скоба за телевизор е снабден с четири колела с универсални тормозными колела, които могат да бъдат управлявани умело и безшумно, както и натискате бутона за спиране, което е удобно и бързо.Подова поставка за мобилна телевизия, тави за оборудване от студено валцувани стоманени. Можете да поставите на различни периферни аудио-визуални компоненти, издържа тегло 18 кг, височината може да се регулира, а конструкцията е скрита подложки скоба е удобна и красива. Подкрепа за настройките.Поставка за телевизор може да се върти на 95°.Подходящи за инсталиране на LCD телевизори с размер на екрана 32-65 инча. Екранът може да се върти на 95 ° по хоризонтала и вертикала е необходимо за подобряване на преглед и комфорт.Височина подвижни рафтове за монитора може да се регулира.Височина окачен дъски за конзоли и височината на тавата за фотоапарат може да се регулира на подходяща височина в съответствие с нуждите, че е гъвкав и удобен.Ъгъл на наклон се регулира от -5 °-15 °. Регулиране на ъгъла на наклон в съответствие с разстоянието на гледане, лесно регулиране на удобно визуално положение и да се подобри цялостния комфорт на гледане.Универсално колело със спирачка.Произведено скоба за телевизор е снабден с четири колела с универсални тормозными колела, които могат да бъдат управлявани умело и безшумно, както и натискате бутона за спиране, което е удобно и бързо.Подова поставка за мобилна телевизия, тави за оборудване от студено валцувани стоманени. Можете да поставите на различни периферни аудио-визуални компоненти, издържа тегло 18 кг, височината може да се регулира, а конструкцията е скрита подложки скоба е удобна и красива.

Декларирани характеристики