.

Toyvian 4 бр. Играчка Кола, Комплект Колички, Детски Кола играчки, Играчки за Кола Играчки за момчета, Ранно Развитие, Играчка на пишеща Машина, Забавна Детска Играчка, М?

Toyvian 4 бр. Играчка Кола, Комплект Колички, Детски Кола играчки, Играчки за Кола Играчки за момчета, Ранно Развитие, Играчка

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Подаръци за състезателни автомобили : Изработен е от висококачествена пластмаса, сигурно и е трайна за игри на децатаДетска играчка-количка за пазаруване : идеален за мама и татко, да играе с децата, ангажиране на родителите и на децата, засилва чувствата.Подаръци за машинки : Малка играчка-машина не заема много място и ще е много забавно за децата.Детски дръжки лесно се отразяват, лъки играта продължава непрекъснато.Играчка за количка : Изработен от висококачествена пластмаса, играчката е безопасна и трайни при продължителна употреба.Детски играчки от Cars : Играчка-симулатор на автомобила също може да се развие познавателни способности на децата по време на игра.Подаръци за състезателни автомобили : Изработен е от висококачествена пластмаса, сигурно и е трайна за игри на децата.Детска играчка-количка за пазаруване : идеален за мама и татко, да играе с децата, ангажиране на родителите и на децата, засилва чувствата.Подаръци за машинки : Малка играчка-машина не заема много място и ще е много забавно за децата.Детски дръжки лесно се отразяват, лъки играта продължава непрекъснато.Играчка за количка : Изработен от висококачествена пластмаса, играчката е безопасна и трайни при продължителна употреба.Детски играчки от Cars : Играчка-симулатор на автомобила също може да се развие познавателни способности на децата по време на игра.Осъществяване Списък 4 x пишеща Машина Характеристики -Материал : Пластмаса, аксесоари за деца -Размер : 12,00 X6,00 X4,50 см / 4,72 X2,36 X1 домакински играчка машина. -Цвят : случаен цвят преносима флип-надолу пишеща машина -Идеално за майки и татковци, да играе с децата, ангажиране на родителите и на децата, засилва усещането за преносим играчка на пишеща машина. -Това може да се развие познавателните способности на децата и подобряване на способността им за действие в процеса на игра в кола играчки. -Стимулируйте любопитство и позволете на бебето свободни да изследват и да усетите очарованието на колата, интересно играчка кола. -Автомобилна играчката е гладка и закръглена, с пищни илюстрации, може да се привлекат деца компактен автомобилна играчка. -Произведен от висококачествена пластмаса, той е сигурен и траен за децата да играят с лампа на задната кола.Описание на продукта Играчки за деца Батерии не е нужно, просто издърпайте пишеща машина, след това отпуснете и да гледате, като мини-машина ускорява по пода.

Декларирани характеристики