.

YUESFZ Кожени Професионални Фризьорски Ножици, Подвижна стойка за Кобури, Органайзер За Фризьорски Ножици, Размер: 22,513,5 см, Цвят: Черен, Чанта за инструменти в купето (?

YUESFZ Кожени Професионални Фризьорски Ножици, Подвижна стойка за Кобури, Органайзер За Фризьорски Ножици, Размер: 22,513,5

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

✄ Материал премиум-клас : Красив и модерен дизайнЗащита от налягане и бръчки; Водоустойчив и двуслойни дизайн, издръжлив на употреба. дизайн 5 малки джобове и 3 големи джоба ви позволява да съхранявате повече инструменти за рязане.Колан за през рамо е включен в комплекта, подходящ и удобно в чорап.Конструкция с нитове, лесно разбираемая или събирана.Изработен е от висококачествена полиуретанова материал, е трайна за използване и е трудно да се е деформирал. ✄ Материал премиум-клас : Красив и модерен дизайн.Защита от налягане и бръчки; Водоустойчив и двуслойни дизайн, издръжлив на употреба. дизайн 5 малки джобове и 3 големи джоба ви позволява да съхранявате повече инструменти за рязане.Колан за през рамо е включен в комплекта, подходящ и удобно в чорап.Конструкция с нитове, лесно разбираемая или събирана.Изработен е от висококачествена полиуретанова материал, е трайна за използване и е трудно да се е деформирал. ✄ Много джобове и голям капацитет за лесно съхранение и класификация на оборудване.Multiple layers специално проектиран за организиране на някои малки инструменти като ножици, игли и гребени.Дизайн на малки джобове и 3 големи джобове позволява да се съхранява повече инструменти за рязане.Колан за през рамо е включен в комплекта, подходящ и удобно в чорап.Конструкция с нитове, лесно разбираемая или събирана.Изработен е от висококачествена полиуретанова материал, е трайна за използване и е трудно да се е деформирал. подходящ е както за професионална употреба в салон, така и за лична употреба.✄Подходящ за : Кобур за професионални фризьорски салони за съхранение на машинки за подстригване на коса, гребени, ножици, градинарски ножици, салонные инструменти или четки за грим.

Декларирани характеристики