.

10 мл Серум с Астаксантином, Стареене на Лечебното Кожата Серум За Лице с Хиалуронова Киселина Астаксантинът е Ликопен, Антиоксидант, Намалява Пигментацията

10 мл Серум с Астаксантином, Стареене на Лечебното Кожата Серум За Лице с Хиалуронова Киселина Астаксантинът е Ликопен, Антиоксидант,

BGN 4.01

Сума
Налично за поръчка

【Най-ДОБРИЯТ ОВЛАЖНИТЕЛ】 мощен анти-ейдж ефект придава на кожата еластичност и е идеално средство за защита срещу тъмни кръгове под очите; изглажда бръчките; стимулира производството на колаген; предпазва от свободните радикали (антиоксидантен ефект); омекотява белези и е отлично хидратиращо средство за жениРезултатите са очевидни : кожата става блестяща, гладка и омоложенной. 【ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО на КОЖАТА】Астаксантинът съдържа высокоактивные антиоксиданти, които елиминират свободните радикали и забавя процеса на стареене на кожата.Запазете кожата си здрава.Осветляющий бели петна намалява пигментацията, астаксантин може да изсветлява петна и подобряване на тонуса на кожата, балансира отделянето на кожната мазнина и вода, както и решаване на проблемите с кожата. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】 Този мощен серум за лице, изработена от съставки с най-високо качество, осветлит, разгладит и увлажнит вашият цвят на лицето, восстанавливая увреждане от слънцето и изравняване на цвета на кожата.Освен това, той по естествен начин стяга и укрепва кожата, помага да се заличи фините линии и изглажда бръчки - което я прави идеална анти-ейдж серум с хиалуронова киселина!. 【НАТУРАЛЕН И не дразнещ】 Богат астаксрантином и някои растителни екстракти, мек и не дразни, да поддържате кожата си healthy.no странични ефекти.Высокоактивный антиоксидант, елиминира свободните радикали и забавя стареенето на кожата.Намалява отлагането на пигмент, премахва пигментни петна и изсветлява тена на кожата.Възстановява увредената кожа, предпазва кожата от вредните ултравиолетови лъчи, се грижи за кожата.Сбалансируйте нивото на вода и мазнини в кожата, поддържат влажността и еластичността, намалете чувствителността на кожата.Богат астаксантином и някои растителни екстракти. 【ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на ЯРКОСТТА 】 Намалява появата на бръчки, фини линии, тъмни петна, възрастови петна, като едновременно стимулира производството на колаген.В резултат на това кожата става по-гладка, свежа и подмладена.Характеристики : Высокоактивный антиоксидант, елиминира свободните радикали и забавя стареенето на кожата.Намалява отлагането на пигмент, премахва пигментни петна и изсветлява тена на кожата.Възстановява увредената кожа, предпазва кожата от вредните ултравиолетови лъчи, се грижи за кожата.Сбалансируйте нивото на вода и мазнини в кожата, поддържат влажността и еластичността, намалете чувствителността на кожата.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Astaxanthin Serum
Net Content:
10ml
Package List:
1 x Astaxanthin Serum:
Note:
1. For the first time use, extract a small amount of product and try it after ear to confirm whether there is a stimulating reaction.:
2. This product has no added pigment. The astaxanthin extracted from natural haematococcus is bright orange red. It will gradually fade when exposed to sunlight, please be careful to avoid light.:
3. This product has no added flavor and has a special aroma of astaxanthin.:
4. This product does not contain chemical preservatives, using pure plant antiseptic system.:
5. It is recommended to stop using if there is any discomfort during use.: