.

Срок за душата WYJBD, Прозрачна Пластмасова Етажерка за Баня без Пробиване, Стенен Органайзер, стелажи за Съхранение с Трайно Вендузата (Размер: Голям)

Срок за душата WYJBD, Прозрачна Пластмасова Етажерка за Баня без Пробиване, Стенен Органайзер, стелажи за Съхранение с Трайно

BGN 4.80

Сума
Налично за поръчка

[Качествен материал] : Той е изработен от екологично чист материал PET + PP, което е здравословно, екологично чист и стабилен [Магическа стикер] : Кука изработен от устойчив не оставляющего следи от лепило, която силно се абсорбира от повърхността на стените и има висока носеща способност. [Елегантен дизайн] : Гладка, без чеп му е лесно да се прекъсне. [Сливное дупка] : на Дъното има дизайн тоалетна дупки, което позволява да се избегне развитието на бактерии и да се гарантира чистотата. [Инсталиране, без следи от] : няма да навреди на целостта на стената, никакви гвоздеи и дупки. [Качествен материал] : Той е изработен от екологично чист материал PET + PP, което е здравословно, екологично чист и стабилен. [Магическа стикер] : Кука изработен от устойчив не оставляющего следи от лепило, която силно се абсорбира от повърхността на стените и има висока носеща способност. [Елегантен дизайн] : Гладка, без чеп му е лесно да се прекъсне. [Сливное дупка] : на Дъното има дизайн тоалетна дупки, което позволява да се избегне развитието на бактерии и да се гарантира чистотата. [Инсталиране, без следи от] : няма да навреди на целостта на стената, никакви гвоздеи и holes.Цвят : Прозрачен.Носеща способност на : малка от 5 кг, по-голямата 6 кг. Материал : PET + PC. Размер : малка 18*8* 12 см, голям 28*13*15 виж.

Декларирани характеристики