.

Коледна Елха от Филц, Дървени Коледна Елха, Украса за работния плот със собствените си Ръце, Дървени Изделия със Звездите, Креативни Коледни детски Коледни Украси (?

Коледна Елха от Филц, Дървени Коледна Елха, Украса за работния плот със собствените си Ръце, Дървени Изделия със Звездите, Креативни

BGN 11.34

Сума
Налично за поръчка

▲ Това дървото е гъвкаво и може да му се даде всякаква форма, която ви харесва, защото всички клони са изработени от скрученного мек метал и лесно се огъват ▲ Метална основа за дърво с 3 винта осигурява стабилност, за да си дърво стояха по-стабилно.Твърда основа за статив улеснява му монтаж и демонтаж. ▲ Празнувайте Коледа и се насладете на изглед традиционната коледна елха с помощта на тази празнична пластмасови елхи.Подходящи за Коледа, на парти, на празник за създаване на атмосфера. ▲ Той е проектиран така, че да прилича по външен вид на дърво.Дърво може да се използва в или извън дома си като украшение. ▲ Това дърво са произведени от висококачествени материали.Листата са изработени от екологично чист и огнестойкого PVC материал, който е трайна и трудно е деформиран. ▲ Това дървото е гъвкаво и може да му се даде всякаква форма, която ви харесва, защото всички клони са изработени от скрученного мек метал и лесно се огъват. ▲ Метална основа за дърво с 3 винта осигурява стабилност, за да си дърво стояха по-стабилно.Твърда основа за статив улеснява му монтаж и демонтаж. ▲ Празнувайте Коледа и се насладете на изглед традиционната коледна елха с помощта на тази празнична пластмасови елхи.Подходящи за Коледа, на парти, на празник за създаване на атмосфера. ▲ Той е проектиран така, че да прилича по външен вид на дърво.Дърво може да се използва в или извън дома си като украшение. ▲ Това дърво са произведени от висококачествени материали.Листата са изработени от екологично чист и огнестойкого PVC материал, който е трайна и трудно е деформиран.ГАРАНЦИЯ : Ние ви предлагаме първокласно обслужване на клиентите, за да се гарантира, че ще се купуват с увереност.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от нашия продукт, моля, свържете се с нас.Уважаеми клиенти, добре дошли в нашия магазин, продукта е достатъчно, за да поздравят поръчки, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, благодаря ви за посещението!.

Декларирани характеристики