.

Закачалка за дрехи Cre Зтр Gold Отделно Стоящи Промишлена закачалка за дрехи с Двойни рафтове, Модерна Закачалка за дрехи от ултра силна метал, богат на функции Закача?

Закачалка за дрехи Cre Зтр Gold Отделно Стоящи Промишлена закачалка за дрехи с Двойни рафтове, Модерна Закачалка за дрехи

BGN 65.99

Сума
Налично за поръчка

♥ Съвременният дизайн : Златна закачалка за дрехи изпълнена в модерен индустриален стилВнимателно полиран повърхност, нежна и гладка, приятна за всички висящи предмети. ♥ Тежка и трайна закачалка за дрехи : Тази индустриална закачалка за дрехи изработен от ултра силна метал, достатъчно дълготраен, за да побере пилоти на модни дрехи. 4 накладки за краката, за предотвратяване на занасяне и износоустойчивост, предпазват пода, а също може да се регулира, за да осигури стабилност.Можете да поставите тази трайна закачалка за дрехи в хола, спалнята, офиса, магазини или където пожелаете, практични и декоративни. ♥ Разширете вашия гардероб : Тази метална закачалка за дрехи, има закачалка за любимите си премени, 4 куки отгоре за окачване на шапки, шалове, вратовръзки, чанти.Двойна рафтове отдолу може да побере вашата обувки, портмонета, органайзер и т. ♥ Лекотата на монтажа : Тази модерна закачалка за дрехи доставени с ясни инструкции за инсталиране и монтиране инструменти, които можете лесно да се следват.Размерът на тази закачалка за дрехи е 31,5 "Д х 14,2"Ш х 67"В (80 х 36 х 170 см).Ако имате някакви въпроси относно тази метална закачалка за дрехи, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ♥ Златна метална закачалка за дрехи : Златна закачалка за дрехи може да се използва като закачалка за дрехи, закачалка за палта, модерна закачалка за дрехи, закачалки за дрехи, закачалки за бутици, златна закачалка за дрехи, златна закачалка за дрехи, модерна закачалка за дрехи, закачалка за дрехи от златист метал, модни закачалка за дрехи, закачалка за якета, закачалка за шапки и палта, закачалка за дрехи в спалнята, закачалка за организиране на дрехи, закачалка за дрехи за окачване на дрехи, сверхмощную закачалка за дрехи, стелажи за показване дрехи за бутикови и т. Закачалка за дрехи gold изпълнена в модерен индустриален стил.Внимателно полиран повърхност, нежна и гладка, декоративна и много функционална.Тя допълни, вашите мебели и пространството, които придават стил и чистота на вашия дом или офис.Златна закачалка за гардероб подходящ е за хол, спалня, офис, бутици или в друго място, където вие искате. може да се използва като закачалки за дрехи повишена здравина, бутиковой закачалки за дрехи, закачалки за дрехи в спалнята, златни закачалки за бутик, поставка за закачалки за дрехи, златни закачалки за дрехи, закачалки за дрехи за спалня, метални закачалки за дрехи, закачалки за дрехи повишена здравина, закачалки за дрехи за спални, златна закачалки за дрехи, застояла закачалки за дрехи, закачалка за кърпа, отделно стоящи златен закачалки, отделно стоящи модерни, декоративни закачалки за дрехи, сладки закачалки за дрехи за спални, закачалки за дрехи за спални, декоративна закачалка за дрехи, златна закачалка за дрехи, застояла закачалка за дрехи повишена здравина, тежкотоварни закачалка за дрехи, модерна закачалка за дрехи и т.

Декларирани характеристики