.

Кутия за съхранение на WYNDEL, Кутия за съхранение на дрехи, Довършителни кутия за съхранение в Гардероба, Кутия за съхранение на Домакински дрехи с Голям Капацитет, Ч?

Кутия за съхранение на WYNDEL, Кутия за съхранение на дрехи, Довършителни кутия за съхранение в Гардероба, Кутия за съхранение

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Тази кутия е идеален за съхранение на дрехи в гардероба и стая, играчки, организаторите за рафтове, салфетки за баня и други неща, контейнери за продукти в колата и много други практически приложения ➤Широк спектър от приложения : спалня, трапезария, дневна, кухня - всичко е на разположение. ➤Вентилация и проветряване, позволява ви да запазите дрехите са сухи. ➤ Лек, лесен за носене, лесно се поставят. ➤Дъното на трайно и гъст, износостойкое и издръжлив.Тази кутия е идеален за съхранение на дрехи в гардероба и стая, играчки, организаторите за рафтове, салфетки за баня и други неща, контейнери за продукти в колата и много други практически приложения. ➤Широк спектър от приложения : спалня, трапезария, дневна, кухня - всичко е на разположение. ➤Вентилация и проветряване, позволява ви да запазите дрехите са сухи. ➤ Лек, лесен за носене, лесно се поставят. ➤Дъното на трайно и гъст, износостойкое и издръжлив.Материал : върба Цвят : бежов, кафяв Размер : Малка 31*21*15.5 см, Среден 41*30*28 см, пакет включва : 1 бр. Характеристики : влагоустойчив, отговарят на високи и вентилирани, издръжлив.

Декларирани характеристики