.

eYotto Слънчева Светлина на открито с датчик за движение, 384 Led Фенер за Сигурност с дистанционно управление, IP65 Водоустойчив Слънчев Прожектор Уличен Фенер, монтиран ?

eYotto Слънчева Светлина на открито с датчик за движение, 384 Led Фенер за Сигурност с дистанционно управление, IP65 Водоустойчив

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

При първото използване на слънчевата защитно лампи, моля, първо включете захранването препоръчителна височина на монтаж-2-3 м. При първото използване трябва да го заредите на слънце не по-малко от 24 часа.Преди зареждане на слънчева светлина, моля, повдигна защитен пластмасов филм, покриваща нуждите на слънчев панел, за да се гарантира, че ефективно може да се зарежда.Ако вали дъжд или в рамките на няколко поредни дни не влиза достатъчно количество слънчева светлина, слънчева светлина не ще бъде напълно заредена поради липсата на светлина, и, може би, той не е достатъчно ярка, в зависимост от това, колко силно той заредена през целия ден.Източник на светлина : Бяла светлина.Метод за зареждане : Solar енергия.Брой мъниста : 384 LED.Водоустойчивост : IP65. Капацитет на батерията : 18650*2 (2400 mah).Време за зареждане : 6-8 часа на Слънце.Ъгъл на откриването на PIR : 360 градуса.Разстояние на откриване : 10 м. Размери : 241 x 310 мм /9,5 x 12,2 инча. Вграден чувствителен сензор за околната светлина и сензор за движение PIR, прожектор на слънчевата енергия се зарежда в рамките на деня, автоматично светва през нощта.Осветление с висока яркост до 6500 К, слънчеви охранителни светлини осветяват пътя си за вкъщи, правят дома ви по-сигурни.Широко приложение : Допълнено с оранжеви led украса на лицевите страни, е разкрасяване на вашите дворове, гараж, церемониален врати, коридора, подъездную пътека, двор, веранда, вътрешен двор, песен и търговска употреба, като нощна охрана и т. Чудесен подарък : Уникален дизайн, супер ярък 384 LEDs регулируема слънчев прожектор за стена също е добър избор за изпращане на семейства и приятели като перфектния подарък. 【Ультраяркие Слънчеви светлини за Движение На открито】 Нашите външни слънчеви прожектори с датчик за движение са оборудвани с високо ефективна регулируеми с помощта на слънчеви панели за поглъщане на големи количества слънчева светлина. Акумулаторна батерия с капацитет 2400 mah осигуряват по-дълго време на работа.Той автоматично ще се зарежда през деня и започва да работи на тъмно.Моля, задайте слънчевата светлина в място, където той може ефективно усвояване на слънчевите лъчи за зареждане на батерията. 【На дистанционното управление Използвайте дистанционното управление на телевизора.И този слънчев уличен лампа с 3 режима и за по-широка употреба.Нашите улични осветителни тела solar светлини, оборудвани с чувствителен датчик за движение PIR, който може да открива движение на разстояние до 32,8 фута, осигуряване на сигурност и удобство, когато се приберете у дома късно през нощта.

Декларирани характеристики

Material:
ABS