.

Универсални Писалки за капак на Тигана Подмяна на: - Кухненска Посуда От Неръждаема Стомана, Дръжка за капак на Тигана, Дръжки за защита От Изгаряния, покритие за Ти?

Универсални Писалки за капак на Тигана Подмяна на: - Кухненска Посуда От Неръждаема Стомана, Дръжка за капак на Тигана, Дръжки

BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

Практически дръжка на капака на тигана, удерживающая ръцете си далеч от покрива подгряващата тенджери и предотвращающая печене на ръцете топли капацидръжка за смяна на капака. Прости, но практични, те са отлични кухненски приспособления, които ще ви доставят много удобство. дръжки за тенджери и тигани.Изработен е от добър материал, притежава висока температурна устойчивост, устойчивост на триенето, устойчивост на износване. дръжка за капак на тигана със собствените си ръце.Тънък производствен процес, осигуряващ гладката повърхност и приятен на допир.Подходящ за повечето видове капачки, съдове за готвене на пара, воков, молочников, капаци за супи и т. Дръжки на покрива на тенджери за готвене.Описание на Този продукт представлява изменението на дръжката на капака на тигана, за кухня.Дръжка на капака на този тиган е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е различна якост.Той притежава устойчивост на топлина и лесно за използване.Подходящ за повечето тигани, тенджери и кухненски принадлежности.Характеристики - Цвят : сребрист;- Материал : неръждаема стомана; Размер : 11,00 X9,50 X5,20 см; 4,32 X3,73 X2,04 инча; Осъществяване включва 1 x дръжка за капак на тигана.

Декларирани характеристики