.

Безпилотни летателни апарати с камера за начинаещи Възрастни и Деца - Две Камери, Дрон с две 1080P HD FPV-системи, Играчки с дистанционно управление, Подаръци за Момчета ?

Безпилотни летателни апарати с камера за начинаещи Възрастни и Деца - Две Камери, Дрон с две 1080P HD FPV-системи, Играчки

BGN 213.28

Сума
Налично за поръчка

【ЗАБЕЛЕЖКА!!!】 Този беспилотник не е подходящ за професионалисти, само за начинаещи, за възрастни и деца 【Лесно да носите със себе си】 Със сгъваеми дръжки, с малки размери, лесни за носене.Превключвател с две камери.С функция за режим задържане на височината осигурява стабилен полет.С функцията wifi може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата APK за правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез снимки от камерата на телефона. 【Интелигентно управление на】 Интелигентна предотвратяване на препятствия отпред, отляво и отдясно.Когато е активирана функция, заобикаляне на препятствия, тя автоматично ще прескочи препятствията.Опит за виртуална реалност на 3 D.С помощта на мобилни приложения с очила за виртуална реалност може да почувствате празнотата отвън.Led светлини правят полет по-ефектни, особено в тъмното. 【Камера 1080 P】 Може да изберете 2 камери.Благодарение на широкоугольной камера 1080 P, получени широки снимки и видео с висока разделителна способност.Корпус квадрокоптера е изработен от много устойчив на опън и упорит инженеринг пластмаса, лесен и износостойкого. 【Защита от смущения】 Технология на 2.4 Ghz, приета за защита от смущения.4 канала, които могат да се катерят, падат, напред, назад, лети наляво, надясно и се завърта на 360 °. 6-a-xis g-yro, които могат да имат по-стабилен полет и да бъде лесна за управление.Той има 3-степенна скорост на полета за switch, която може да донесе повече удоволствие при полет. 【ЗАБЕЛЕЖКА!!!】 Този беспилотник не е подходящ за професионалисти, само за начинаещи, за възрастни и деца. 【Лесно да носите със себе си】 Със сгъваеми дръжки, с малки размери, лесни за носене.Превключвател с две камери.С функция за режим задържане на височината осигурява стабилен полет.С функцията wifi може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата APK за правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез снимки от камерата на телефона. 【Интелигентно управление на】 Интелигентна предотвратяване на препятствия отпред, отляво и отдясно.Когато е активирана функция, заобикаляне на препятствия, тя автоматично ще прескочи препятствията.Опит за виртуална реалност на 3 D.С помощта на мобилни приложения с очила за виртуална реалност може да почувствате празнотата отвън.Led светлини правят полет по-ефектни, особено в тъмното. 【Камера 1080 P】 Може да изберете 2 камери.Благодарение на широкоугольной камера 1080 P, получени широки снимки и видео с висока разделителна способност.

Декларирани характеристики