.

Led Светлинна Самолет Taivoze, 17,5-инчов Голям Пенопластовый самолет, Планер с 2 Режима на полет, Детски Летящи Играчки, 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Подарък за момче на 6 години, Съвместим ?

Led Светлинна Самолет Taivoze, 17,5-инчов Голям Пенопластовый самолет, Планер с 2 Режима на полет, Детски Летящи Играчки,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Led играчки за стартиране на самолети 5 в 1 - Нашата led играчка-планер с 1 самолет от стиропор, 1 led за стартиране на инсталирането и други аксесоариЧрез комбиниране на игра на хвърляне на самолета и стрелба, хвърляне на самолети ръчно или чрез контролиране на тях с помощта на стартера, тя може да помогне на вашите деца да развиват визуално-моторна координация, наблюдение и чувство за посока.Led лампа и безопасно забавление за игри - летящ самолет е изработен от ABS-пластмаса и монолитен вспененных материали, е безопасно, да се огъне и не боли, ръцете, краката или тялото на бебето. Той е оборудван с цветни led светлини. Децата може да се насладите на развлечения на открито през деня или през нощта и ще повиши техния интерес към полет.Височина на полета до 49 метра - този пенопластовый самолет е максимално ефективен обхват на полет 49 фута, има лек, удар, добра гъвкавост, лесна переноской и висока производителност предимство на свободен полет.Това позволява на детето да се откъсне от видеоигри, да се отпуснете с приятели и семейството си и добро време за игри на открито.Как се използват - 1. Поставете крило от пяна дъски равнини. Изберете самолетен режим (режим на въртене и плъзгане) в съответствие с регламент на задното крило на пенопластового на самолета и да поставите в опашката. Поставете тези летящи играчки в бойно положение на ракетите-носители. Натискайте и изтегли товар, натискайте спусъка, и самолет-glider разстояние.(Приложен е подробна инструкция за експлоатация, можете да играете тази играчка, в съответствие с инструкциите на производителя).Идеални подаръци за деца - Играчки-самолети са идеални за интерактивни играчки на открито, идеален подарък за рожден ден за момчета и момичета 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12 години.Подходящ за авиационни и въздухоплавателни тематични партита, рождени Дни, Коледа, Нова година, Великден, Хелоуин, Деня на благодарността и на други фестивали.Професионално сервизно обслужване : силна гаранция, моля, първо се свържете с продавача директно по всяка възникнала имате проблем, ние ще решим я е идеално за вас. играчка-самолет. играчка-самолет.Страхотен подарък за всяко дете, точно зад ъгъла ли рожден Ден или това е вашият специален ден за вашето дете, нашите играчки air plane създадени, за да се учудва. Даване на широка щастлива усмивка от ухо до ухо.

Декларирани характеристики