.

PartyGifts & Beyond 10 x Охладител за консерви шаферките, ръкав за консерви Екипа на булката за украса на моминско парти, Фини съдове Koozies (Розов)

PartyGifts & Beyond 10 x Охладител за консерви шаферките, ръкав за консерви Екипа на булката за украса на моминско парти, Фини

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Съдържа] Набор от кутии Coozie за моминско парти от 10 кутии-охладители - Включва 1 бял буркан с принтом [булката] + 9 кутии с принтом [Отбора на булката], които можете да използвате като подарък или украса за ергенски партита или сватби [Размер] Охладител за буркани на "Булката" с размер 3,5 * 6,4 инча настанява гости в 12 унции буркани с безалкохолни напитки. [Неща] Охладител за консерви шаферките, направени от дебела експандиран полиестер, мек и гъвкав, той може бързо да се прибират и да се възстанови, лесно се съхраняват и носят със себе си. [Използването] Bride Squad Може да бъде изработен от дебела полиуретанова пяна, който ще помогне да се запази любимите си топли или студени напитки топли, а също така ще предотврати образуването на конденз.Погрижете се за ръцете си от ненужни изгаряния и измръзвания. [Следпродажбено обслужване] : В Party Gifts & Beyond се провежда строг процес на проверка на качеството на нашите продукти, но ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, Party Gifts & Beyond ще ви даде задоволителен отговор възможно най-скоро. [Съдържа] Набор от кутии Coozie за моминско парти от 10 кутии-охладители - Включва 1 бял буркан с принтом [булката] + 9 кутии с принтом [Отбора на булката], които можете да използвате като подарък или украса за ергенски партита или сватби. [Размер] Охладител за буркани на "Булката" с размер 3,5 * 6,4 инча настанява гости в 12 унции буркани с безалкохолни напитки. [Неща] Охладител за консерви шаферките, направени от дебела експандиран полиестер, мек и гъвкав, той може бързо да се прибират и да се възстанови, лесно се съхраняват и носят със себе си. [Използването] Bride Squad Може да бъде изработен от дебела полиуретанова пяна, който ще помогне да се запази любимите си топли или студени напитки топли, а също така ще предотврати образуването на конденз.Погрижете се за ръцете си от ненужни изгаряния и измръзвания. [Следпродажбено обслужване] : В Party Gifts & Beyond се провежда строг процес на проверка на качеството на нашите продукти, но ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, Party Gifts & Beyond ще ви даде задоволителен отговор възможно най-скоро.Булката може да има по-стръмен Размер.

Декларирани характеристики