.

erddcbb Съхранение в Банята, Рафтовете на магазините за Баня, Тоалетна Баня, Стъклена Поставка за Тоалетна От Неръждаема Стомана, Стенни Закачалка за Баня, Здрава Суши?

erddcbb Съхранение в Банята, Рафтовете на магазините за Баня, Тоалетна Баня, Стъклена Поставка за Тоалетна От Неръждаема

BGN 113.33

Сума
Налично за поръчка

➤ Материали - закалено стъкло + неръждаема стомана, размер (дължина х ширина х височина) - 3 слоя = 40/50/6050x15x59 виж ➤ Нашите стелажи са изработени от изключително устойчив, издръжливите материали, за да се гарантира, че на притежателя на този организатор ще продължи дълги години ➤ Голям капацитет, в нея можете да съхранявате сапун, шампоан, почистващо средство за лице, лосион, четка и т., за да се осигури ред в дома си. ➤ Ние използваме екологично чисти материали за създаване на силни и дълготрайни продукти, лесни за инсталиране. ➤ Особености -двойна конструкция полотенцесушителя, огради, подвижна кука, закалено стъкло с дебелина от 7 мм, висока носеща способност, гладка повърхност, лесна за почистване, заоблени ръбове, безопасно и безвредно. ➤ Материали - закалено стъкло + неръждаема стомана, размер (дължина х ширина х височина) - 3 слоя = 40/50/6050x15x59 виж ➤ Нашите стелажи са изработени от изключително устойчив, издръжливите материали, за да се гарантира, че на притежателя на този организатор ще продължи дълги години. ➤ Голям капацитет, в нея можете да съхранявате сапун, шампоан, почистващо средство за лице, лосион, четка и т., за да се осигури ред в дома си. ➤ Ние използваме екологично чисти материали за създаване на силни и дълготрайни продукти, лесни за инсталиране. ➤ Особености -двойна конструкция полотенцесушителя, огради, подвижна кука, закалено стъкло с дебелина от 7 мм, висока носеща способност, гладка повърхност, лесна за почистване, заоблени ръбове, безопасно и безвредно.Наименование на продукта : Полк за баня Материал : закалено стъкло + неръждаема стомана Цвят : основният цвят Тегло : 3 кг Капацитет : 30 кг Количество : 1 бр. Слой : 3 слой Стил : прост и модерна Технология на повърхността : тройната полиране имаме много полици за баня, заповядайте на оглед и закупуване на Списък на доставка : 1 душ-часова, с изключение на други неща, които Обикновено се измерва с размера на продукта, моля, извинете грешка в 1-3 см, изображение на продукта, направено в естествената си форма.Цветът на продукта може да се различават малко от такива фактори, като осветление, фотография и дисплей.Предпазни мерки : поради разлика в компютърните монитори може да се наблюдава малка разлика в цвета.Това е нормално, а не проблем на качеството.Размерите се измерват с ръка и грешка във физиката и данни може да бъде 1-2 виж Срок за доставка е 7 ~ 21 на работен ден.

Декларирани характеристики