.

ISPET Мека шлейка за кучета, дишаща мрежа шлейка за кученца, без да се задуши през главата и регулируема гърдите колан (L (гърди: 18,1 - 26), жълт)

ISPET Мека шлейка за кучета, дишаща мрежа шлейка за кученца, без да се задуши през главата и регулируема гърдите колан (L

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

????-??????? ??? ??????????? - Шлейка за кучета Air Mesh е направена от висококачествен трайно окото на материала, осигурява на вашето куче прохлада и вентилация ??????????? ?????? - Шлейка за кучета Soft Dog със супер-мека подплата от въздушна мрежа позволява на четвероногой приятелски кучето стилно и комфортно да правят ежедневни разходки. ?????????? - Регулируема шлейка за кучета от мека на меху и напълно регулируеми около врата и в обиколка.Ключалката има 4-хлътва система за фиксиране за допълнителна сигурност и разполага с d-образна халка за кучешка каишка. ????????? - L (гърди : 18,1 "- 26", шия : 15"), на врата кучешки системата не се регулира, така че, моля, уверете се, че главата на кучето може да се проведе чрез колани. ??????? ??????????? - Това куче на една система представлява един-единствен продукт.Ние правим найлонов каишка за кучета в тон нашата красива шлейке за домашни любимци.Подходящ каишка за домашен любимец на разположение при поискване asin "B09 QMDK7 SV". IS ПЕТ заема лидерска позиция в разработването и производството на модерни стоки за вашите космати приятели.С нашата изключително гъвкав екип от дизайнери, които обичат домашни любимци, ние създаваме висококачествени и безвредни продукти, за да осигури на вашите домашни любимци комфорт, които заслужават и дори повече.Нека вашият домашен ЛЮБИМЕЦ ще бъде надежден член на вашето семейство. - Задължително измерете своя домашен любимец. - Непременно вижте таблицата с размери преди да поръчате!. - Не забравяйте да измерите врата на кучето, тъй като това е важно. - Задължително измерете кучето си и проверете размери на сайта при поръчка. - Тъй като това куче сбруя носи през главата ви, се уверете, че главата на кучето пролезет в дупката. - Аз горещо препоръчвам нашата кучешка сбруя, ако вашето куче не е фобия носят нещо на главата си.

Декларирани характеристики