.

Yardwe 3 Ролка Присадка Фолио, тиксо, Прозрачни Пластмасови Растения, Инструмент За поправка, Растягивающаяся Флористическая Фолио, Ленти За Ремонт на Растенията, Бут?

Yardwe 3 Ролка Присадка Фолио, тиксо, Прозрачни Пластмасови Растения, Инструмент За поправка, Растягивающаяся Флористическая

BGN 5.60

Сума
Налично за поръчка

За многократна употреба градински лента : Изработени от полипропиленови материали, гъвкави, устойчиви и практични за продължителна употребаФилм за почкования : ?? ЛЕНТА ЗА РЕМОНТ на РАСТЕНИЯТА - Много износостойкая. лентата за развъдника : ?? ИНСТРУМЕНТ ЗА ПРИСАЖДАНЕ В ГРАДИНАТА - Пропуска газ.Чудесен бариера за присаждане на растения и пъпките.Лентата е за присаждане на дървета : Пропуска газ.Чудесен бариера за присаждане на растения и пъпките.Укрывная лента за оранжерии : Леко опъната по отношение на растежа на растенията, отличен влажна бариера за начинаещи и ваксинации.Пратката включва 3 ролка ленти за присаждане на растения Характеристики -Размер на опаковката : Около 15x15x10 см /5,91x5,91x3,94 инча Растягивающаяся лента за присадки. -Цвят : Защитно фолио за растения с различни цветове -Материал : полипропиленова прозрачна тиксо -Забележка : Широчина-бяла, зелена и жълта лента е 3 см, 2,5 см, 2 см за присаждане на дървета. - Произведен от висококачествен полипропилен материал, гъвкаво, растягивающегося и самоклеящегося на три дървета. - Подходящ за орехи, орехи, цветя, цитрусови плодове, авокадо, зеленчуци, плодове и т. Поли-лента за начинаещи. - Добра светопропускаемость, която позволява на растенията напълно се насладите на слънчева светлина, за подобряване на зарастване на филм за присаждане на растения. - Може да се излегнете в зависимост от състоянието на растежа на растенията, добра хидратираща защитна пластмасова флористическую филм. - за начинаещи и ваксинации, опъната по отношение на растежа на растенията и увеличава процентът на оцеляване на консумативи за присаждане.Информация за стоки, Еластична флористическая филм Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.Лентата за присаждане на овощни дървета е Направена от висококачествен материал, тя е практична и трайна при продължителна употреба.flex tools Ако търсите професионална и удобна лента за присаждане на растения, а след това си търси свърши тук.

Декларирани характеристики