.

Ротационни Файл от Вольфрамовой Стомана с Двойно Шарките, 2‑Зернистая Машина За Резби, Ротационные Разменяйте от Твърди метали 3x5x30x54 за Дърво/Алуминий/Пластмаса з?

Ротационни Файл от Вольфрамовой Стомана с Двойно Шарките, 2‑Зернистая Машина За Резби, Ротационные Разменяйте от Твърди метали

BGN 4.45

Сума
Налично за поръчка

Избор на твърда вольфрамовой стомана за увеличаване на продължителността на живот, висока твърдост, износоустойчивост, добра здравина и вискозитетТози продукт е произведен с добро качество на обработка, добро покритие и висока точност.Двойна канавка подходящ за рязане и ремонт на повърхности от по-меки материали, дърво/ алуминий/пластмаса и други материали, както и вътрешни повърхности.Честота на въртене обикновено е 6000-50000 об/мин, което позволява да се повиши ефективността на работа, да спестите време и усилия.Моля, универсална конструкция на кръгла опашка, подходяща за широк спектър от металообработващи машини и инструмент за по-лесно зажимать и да се адаптира.Избор на твърда вольфрамовой стомана за увеличаване на продължителността на живот, висока твърдост, износоустойчивост, добра здравина и вискозитет.Този продукт е произведен с добро качество на обработка, добро покритие и висока точност.Двойна канавка подходящ за рязане и ремонт на повърхности от по-меки материали, дърво/ алуминий/пластмаса и други материали, както и вътрешни повърхности.Честота на въртене обикновено е 6000-50000 об/мин, което позволява да се повиши ефективността на работа, да спестите време и усилия.Моля, универсална конструкция на кръгла опашка, подходяща за широк спектър от металообработващи машини и инструмент за по-лесно зажимать и да се адаптира. Избор на твърда вольфрамовой стомана за увеличаване на продължителността на живот, висока твърдост, износоустойчивост, добра здравина и жесткости2. Този продукт е произведен с добро качество на обработка, добро покритие и висока точностью3. Честота на въртене обикновено е 6000-50000 об/мин, което може да подобри ефективността, спестяване на време и усилие4. Моля, универсална конструкция на кръгла опашка, подходяща за широк спектър от металообработващи машини и нейното по-лесно зажимать и коригиране на инструмент5. Двойна канавка, подходящ за по-меки материали, дърво/алуминий/пластмаса и други материали, повърхностни и вътрешна рязане и ремонтспецификация : Тип на продукта : Опесъчаване корона от вольфрамовой сталиМатериал : вольфрамовая стальмодель : 3х5х30х54тип : Двойна узордиаметр ножа : прибл. Диаметър на инструмента 3 мм / 0,1 инча : прибл. 5 мм / 0,2 инча Дължина на острието : прибл. 30 мм / 1,2 Обща дължина : прибл.1 Област на приложение : Подходящ е за различни меки и твърди материали, като метал, дърво, мед, алуминий и т.

Декларирани характеристики

Item Type:
Tungsten Steel Grinding Head
Material:
Tungsten steel
Model:
3x5x30x54
Type:
Double pattern
Shank Diameter:
Approx. 3mm / 0.1in
Tool Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Blade Length:
Approx. 30mm / 1.2in
Total Length:
Approx. 54mm / 2.1in
Scope of Application:
Suitable for various soft and hard materials such as metal, wood, copper, aluminum, etc. 
Package List:
1 x Tungsten Steel Grinding Head :