.

Нощна бебешко кошче със стълби, рамка от масив бор, зашити легла Са подходящи за всяка стая, Чудесен подарък за деца, Момчета и момичета, с матрак (Размер: 200x80x40 см)

Нощна бебешко кошче със стълби, рамка от масив бор, зашити легла Са подходящи за всяка стая, Чудесен подарък за деца, Момчета

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

ВИСОКО КАЧЕСТВО - Рамка нашето легло е изработена от масивна дървесина, което е естествен долнопробен видКонструкция от масивна дървесина; трайни рейки; дебели, поддържащи крачета и на таблата я правят наистина идеално допълнение към спалнята.ТРАЙНИ ламели; дебели, поддържащи крачета и на таблата я правят наистина идеално допълнение към спалнята.КОНСТРУКЦИЯ ВИСОКИ ОГРАДИ - Кошче е с висока конструкция ограда от три страни за предотвратяване на падане и по-безопасна употреба;.ЛЕСЕН МОНТАЖ - Този компактен креватче се предлага в комплект с подробни инструкции за експлоатация и всички инструменти, необходими за бързо и лесно извършване на работа.Само с няколко лесни стъпки можете напълно да се събират рамка на легло и ще бъдете готови сезон легло прилагаемыми матрака и завивките.Богат на функции на СЪЕДИНИТЕЛНАТА ЛЕГЛО - Съединителната легло могат свободно да се отнасят до легла за възрастни, което е удобно за членовете на семейството и увеличава пространството за легла.Соединяемая легло, може да бъде разделена на детско легло, разтегателен диван, многофункционално използване. ▶Характеристики : 1. Рамка нашето легло е изработена от масив бор, който е естествен долнопробен вид.Конструкция от масивна дървесина; трайни планки2. Околните огради могат ефективно да се предотврати падането на деца и защита на сигурността им; 3. Богат на функции на съединителната легло, разширява пространството за използването на легла▶Характеристики Материал : дърво Тип : зашити легло Стил : модерен Височина на крака : 40 см Обща дължина : 130x60x40 см, 150x70x40 см, 170x88x40 см, 180x80x40 см, 180x100x40 см, 200x80x40 см (Д х В х В) ▲ Забележка : ▲1. Матракът е включена в комплекта 2. Препоръчително е да използвате с матрак 3. Поради доставят в разглобено формата на всички трябва да се съберат у дома.

Декларирани характеристики