.

Queenbox 100 бр. Инструмент за Люверсов, Метален отвор 5 мм с Люверсами за Дрехи, Кожа и Платно, Направи си сам, 3 бр., Люверсы, Инструменти, Самоподдерживающиеся аксесоари, ?

Queenbox 100 бр. Инструмент за Люверсов, Метален отвор 5 мм с Люверсами за Дрехи, Кожа и Платно, Направи си сам, 3 бр.,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

ръкав 100 бр са изработени от метал със здрава конструкция.Той е устойчив на корозия и е трайна.Набор от петелек може да се прилага широко за производство на дрехи или изделия от кожа; Той е подходящ за производство на обувки, дрехи, връзки за обувки, занаяти собствените си ръце, платно, tarps, палатка, палатки и други изделия от плат.Перфоратор можете да използвате, за да направите дупка в кожа на данните, кожени ремнях, дрехи, след това вкара го с чук, за да се избута втулки заедно.Ако правите това за първи път, ние ви предлагаме да тренират с ненужни дрехи. 5 мм (3/16 инча).Моля, не забравяйте да се съхранява далеч от деца за целите на сигурността.Внимание : Моля, дръжте ги далеч от деца, за да те не подавились!Технически характеристики : 100% чисто нов и високо качество.Спецификация : Материал : Метал Форма : кръгла, Диаметър : 5 мм Цвят : Черно / Сребро / бронз / Златен Характеристики : Люверсы са изработени от устойчив метал; те са устойчиви на корозия и трайни, са подходящи за обувки от кожа продукти и добавянето на декорации за вашите поделкам.Перфоратор можете да използвате, за да направите дупка в кожа на данните, кожени ремнях, дрехи, след това вкара го с чук, за да се избута втулки заедно.Набор от петелек може да се прилага широко за производство на дрехи или изделия от кожа; Той е подходящ за производство на обувки, дрехи, връзки за обувки, занаяти собствените си ръце, платно, tarps, палатка, палатки и други изделия от плат.Пратката включва 100 x проушин (полагане в комплекта).

Декларирани характеристики

Material:
Metal
Shape:
Round
Szie:
5mm
Color:
Black/Silver/Bronze/Gold
Features:
The eyelets is made of Metal with solid construction; :
It is rustproof and durable, good for shoes, leather crafts and adding ornament to your crafts. The punch tool can be applied to poke a hole on the leather craft, :
leather straps, clothing, then hammer it to push the grommets together. :
The eyelet kit can be widely applied for clothing or leathers; It is suitable for shoes, clothing, shoelaces, DIY crafts projects, canvas, tarps, tents, awnings, and other cloth-made items. :
Package Include :
100 x Eyelets(gasket included) :