.

32 грама Бял Матиран Гланц Сублимационный чаша за спортна бутилка - Бутилка за вода с двойни стени от неръждаема стомана - Преносима Бутилка със сламен капак и герме?

32 грама Бял Матиран Гланц Сублимационный чаша за спортна бутилка - Бутилка за вода с двойни стени от неръждаема стомана - Преносима

BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

✅ ??????????? ?????? ????? ?????? ???? ????? : Нашата сублимационен печат спортна бутилка за вода с обем 32 грама или 18 грама със специален высокотемпературным покритиеТази сублимационен печат спортна бутилка за вода идва с преносим сламен капак.Тази бутилка за вода лесна, си удобен за носене на раници и чанти, вие можете да я използвате както за занимания на закрито, така и на открито. ✅ ??????-???? ?????? : Чаша с обем 32 грама е изработен от здрава неръждаема стомана.Тази бутилка за вода с сублимационными детайли използва вакуумную технология с двойни стени, която ви позволява да запишете вода-топла и студена, така че може да се пие вода с лед през лятото и топла вода през зимата, което осигурява удобство за живота си. ✅ ????????? ??? ?????????? : Тази бутилка с голям капацитет за съхранение на вода, позволява ви по-лесно да се насладите на преживяването при по-малко количество доливок. Тя е идеално за туризъм, къмпинг, разходки, пътувания и спортни събития.Подходящ за чанта, портфейл, дамски чанти, училищни чанти, кошници за пикник и още много други.Те ще ви помогнат да остане свежа и хидратирана за активен начин на живот. ✅ ???? ??????? ??? ????-????? : Той е изработен от висококачествен материал, който гарантира по-дълъг живот на бутилката.Показател дава възможност за много лесно трябва да го напълним и осигурява херметичност на чантата.Бутилката е с широк отвор, което позволява лесно да се излее.Можете също така да сложите в него кубчета лед и друго съдържание, не пролива нито капка. ✅ ???% ???????? ???????????? : Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви проблеми с нашия продукт, просто се свържете с нас и ние ще намерим решение!Натиснете бутона "ДОБАВИ В количката", за да поръчате днес. ??????????? ?????? ????? ?????? ???? ????? Нашата сублимационен печат спортна бутилка за вода с обем 32 грама или 18 грама със специален высокотемпературным покритие. сублимационен печат спортна бутилка за вода с обем 32 грама или 18 грама идва с преносим сламен капак.Тази бутилка за вода лесна за удобно носене с вашите раници и чанти, можете да ги използвате както за занимания на закрито, така и на открито Чаша с обем 32 грама или 18 грама е изработена от трайни и трайни материали от неръждаема стомана.Тази бутилка за вода с сублимационными детайли използва вакуумную технология с двойни стени, която ви позволява да запишете вода-топла и студена, така че може да се пие вода с лед през лятото и топла вода през зимата, което осигурява удобство за живота си.

Декларирани характеристики