.

Винтове за монтиране на багажник HanTof M6, ядки-сепаратори и найлонови шайби (винтове 6 мм x 20 мм, 60 комплекти, черни) за закрепване на багажник на сървъра на конзоли, рут?

Винтове за монтиране на багажник HanTof M6, ядки-сепаратори и найлонови шайби (винтове 6 мм x 20 мм, 60 комплекти, черни)

BGN 15.59

Сума
Налично за поръчка

? 【Лесна инсталация】 : Винтове за багажник с кръстни глава Phillips са изработени добре, с чиста дърворезба, равномерен ход и гладка повърхност, елегантен дизайн над винт за по-добро сцепление, с самонаводящейся точка и тесни върха ще ви помогнат бързо и точно извършване на инсталацията ? 【Висококачествени материали】 : Висококачествена въглеродна стомана с черно цинковым покритие има антикоррозийным ефект, е трайна и надеждна, може да осигури надеждна поддръжка на ценните си оборудване в продължение на дълго време, предварително инсталирани найлонови шайби, за да се предотврати драскотини на оборудване. ? 【Комплектът включва】 : само на 60 комплекти 180 парчета, винтове за отделяне на багажник M6 * 20 мм, една гайка и шайби за сепаратор, достатъчно количество може да отговори на вашите различни нужди. ? 【Широко приложение】 : багажник винт универсален размер M6 * 20 е подходящ за различни типове сървърна инсталация, подходяща за инсталиране на сървърни шкафове, багажник, сървър стълбове, сгради, оборудване и т., може да ви донесе много удобства. ? 【Пренасяне и съхранение на】 : Всички комплекти винтове за рафтове са опаковани в найлонова торбичка, а след това ги сложи в картонена кутия и защита на околната среда, когато те не са изразходвани, те може да се оформи един след друг и спестяване на повече място за съхранение. ? 【Лесна инсталация】 : Винтове за багажник с кръстни глава Phillips са изработени добре, с чиста дърворезба, равномерен ход и гладка повърхност, елегантен дизайн над винт за по-добро сцепление, с самонаводящейся точка и тесни върха ще ви помогнат бързо и точно извършване на инсталацията. ? 【Висококачествени материали】 : Висококачествена въглеродна стомана с черно цинковым покритие има антикоррозийным ефект, е трайна и надеждна, може да осигури надеждна поддръжка на ценните си оборудване в продължение на дълго време, предварително инсталирани найлонови шайби, за да се предотврати драскотини на оборудване. ? 【Комплектът включва】 : само на 60 комплекти 180 парчета, винтове за отделяне на багажник M6 * 20 мм, една гайка и шайби за сепаратор, достатъчно количество може да отговори на вашите различни нужди. ? 【Широко приложение】 : багажник винт универсален размер M6 * 20 е подходящ за различни типове сървърна инсталация, подходяща за инсталиране на сървърни шкафове, багажник, сървър стълбове, сгради, оборудване и т., може да ви донесе много удобства. ? 【Пренасяне и съхранение на】 : Всички комплекти винтове за рафтове са опаковани в найлонова торбичка, а след това ги сложи в картонена кутия и защита на околната среда, когато те не са изразходвани, те може да се оформи един след друг и спестяване на повече място за съхранение.

Декларирани характеристики