.

FAVOMOTO 24 бр. Холщовая чанта за моливи с цип, Холщовые Чанта за грим, Обемна Ръчна Чанта Органайзер За Съхранение, Чанта за съхранение на Козметика, Калъфи за съхранени?

FAVOMOTO 24 бр. Холщовая чанта за моливи с цип, Холщовые Чанта за грим, Обемна Ръчна Чанта Органайзер За Съхранение, Чанта

BGN 11.04

Сума
Налично за поръчка

Чанта с цип САМ Craft : ще ви помогне да подредите вашите канцеларски материали или грим, за да можете бързо да ги намеритеУдобно и практично.Косметичка : може да се използва не само като чанта за моливи, но и като косметичка.Калъф за офис консумативи : Тези холщовые празни чанти, вие можете сами да пишат или рисуват, за да създадете своя уникална чанта за съхранение.Офис чекмеджето за съхранение : Лек и материали, го правят превъзходно на допир, приятен външен вид, устойчив на надраскване. преносим чанта за моливи.Платно молив случай : светкавица гладка, лесно се отварят и затварят, и тя може да се съхранява съдържанието на чантата.Чанта с цип САМ Craft : ще ви помогне да подредите вашите канцеларски материали или грим, за да можете бързо да ги намерите.Удобно и практично.Косметичка : може да се използва не само като чанта за моливи, но и като косметичка.Калъф за офис консумативи : Тези холщовые празни чанти, вие можете сами да пишат или рисуват, за да създадете своя уникална чанта за съхранение.Офис чекмеджето за съхранение : Лек и материали, го правят превъзходно на допир, приятен външен вид, устойчив на надраскване. преносим чанта за моливи.Платно молив случай : светкавица гладка, лесно се отварят и затварят, и тя може да се съхранява съдържанието на чантата.Пратката включва 24 x чанти за съхранение Характеристики -Може да се използва не само като чанта за моливи, но и като косметичка титуляр за козметика. -Материал : Платно, пластмасов преносим чанта за моливи. -Чанта за съхранение с голям капацитет може да се съхранява химикалки, козметика, моливи, четки, линия, бележки, гумички за триене и т. Холщовые козметични чанти за грим. -Размер : Около 21,00 X13,50 X0,50 см /8,25 X5,31 X0,20 см чанта за съхранение. -Цвят : Сиво, натурален цвят, черен калъф за маркер. -Лек, преносим, удобен за переноске и използване при излизане на улицата може да ви донесе добър опит в чантата за съхранение на химикалки. -Изработена от, тази чанта за съхранение, която е здрава и може на време да се превърне холщовой косметичкой за грим. -Това може да ви помогне да организирате и съхранявате вашите канцеларски принадлежности и да направя живота си по-удобен в чанти за съхранение на тоалетни принадлежности.Информация за стоки Органайзер за моливи Този предмет представлява чанта за съхранение, произведени от висококачествен платно и пластмаса за по-дълга употреба.

Декларирани характеристики