.

Брава KeeKit, 4-цифрен Брава с ключове, Сбрасываемый Водоустойчив Заключване на шкафчето, Фитнес зала, Ограда, Кейса, шкафчета за училище и персонала, набор от инструме?

Брава KeeKit, 4-цифрен Брава с ключове, Сбрасываемый Водоустойчив Заключване на шкафчето, Фитнес зала, Ограда, Кейса, шкафчета

BGN 9.10

Сума
Налично за поръчка

【Модернизирани катинари двойно отваряне】 Този замък шкафчето може да се отключи с помощта на ключ и комбинирани код, решаване на проблем, свързан с невъзможността за отключване на забравена паролаКлюч може да се използва за отваряне на кодов на замъка и нулиране на паролата. 【Висока степен на сигурност】 4-цифрени числа осигуряват допълнително ниво на сигурност, благодарение на 10000 комбинации, което е 10 пъти по-безопасно, отколкото на 3-цифрен разход на замъка.И му е трудно да се справи, който не може да бъде изтрита човешката сила. 【Материал премиум-клас】 Изработени от с легирана стомана, сбрасываемые комбинираната брави за шкафчета са трайни, антикоррозийностью, устойчивост на атмосферни влияния, малък обем, леко тегло. 【Изключителен дизайн】 Комбинираната катинари с ключ имат прост дизайн с класически външен вид и приятна форма и отлична изработка на изпълнение.Близо до замъка на салона има ред код, който позволява лесно да сърфирате в комбинация. 【Широко се използва】 Този заключване за врата, подходящи за вътрешна и външна употреба, идеални за фитнес / спорт, ученически шкафчета и шкафчета за работниците и служителите, шкафове, дело, ключалки и общи складове.А замъците са гладки и лесно се вмъкват в дупките на застежек-мълния на вашия багаж.Всички продукти Kee Kit защитени нашата 60-дневна гаранция за връщане на парите и 12-месечна гаранция. 【Модернизирани катинари двойно отваряне】 Този замък шкафчето може да се отключи с помощта на ключ и комбинирани код, решаване на проблем, свързан с невъзможността за отключване на забравена парола.Ключ може да се използва за отваряне на кодов на замъка и нулиране на паролата. 【Висока степен на сигурност】 4-цифрени числа осигуряват допълнително ниво на сигурност, благодарение на 10000 комбинации, което е 10 пъти по-безопасно, отколкото на 3-цифрен разход на замъка.И му е трудно да се справи, който не може да бъде изтрита човешката сила. 【Материал премиум-клас】 Изработени от с легирана стомана, сбрасываемые комбинираната брави за шкафчета са трайни, антикоррозийностью, устойчивост на атмосферни влияния, малък обем, леко тегло. 【Изключителен дизайн】 Комбинираната катинари с ключ имат прост дизайн с класически външен вид и приятна форма и отлична изработка на изпълнение.Близо до замъка на салона има ред код, който позволява лесно да сърфирате в комбинация.

Декларирани характеристики