.

Led прожектор UME 19 W с датчик за движение по улиците, 2 Регулируеми глави, 2000ЛМ, 5000 К, водоустойчива IP65, от здрач до зори, с фотоэлементом за външно осветление, гараж, къщ?

Led прожектор UME 19 W с датчик за движение по улиците, 2 Регулируеми глави, 2000ЛМ, 5000 К, водоустойчива IP65, от здрач

BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

【Супер ярък еквивалент от 120 W халогенна лампа, спестяващ повече от 90% от разходите за електроенергия 【Сензор за движение】 : Открива движение на околната среда с помощта на сензор PIR и да активира осветление; Максимална откриване разстояние от 50 метра; Можете да изберете между три режима на осветяване : 1 мин, 3 мин, 10 мин 【Регулируема конструкция, Благодарение на прости стъпки свързване на лампа може лесно да се инсталира на стената, под стряхата и софитом. 【Водоустойчив IP65】 : Това класиране предоставя на сигурността при използване на открито, защитавайки лампа от лошо време, като дъжд, киша и преспи.Идеален за гараж, двор, екстериор, веранда, карам на писта и т. Осигурете безопасността на вашия дом. експлоатационен живот от 50 000 часа. 【5-годишна гаранция】 : на лампата се предлага с 5-годишна гаранция, винаги да даваме на нашите клиенти приятни впечатления от покупката си.Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля, свободно свържете се с нас за решаване на проблеми.Крушка в комплект. 1 x UME led прожектор за осигуряване на безопасността на движението. 1 x Чанта с аксесоари. 1 x Водонепроницаемое пръстен. 1 x Ръководство на потребителя.AC Свързано хранене. Препоръчителна височина на монтаж : 6,5 фута -14,8 фута (най-добре : 6,5 фута - 8,2 фута). Работно напрежение охранителна лампа е 120 (110-130 В).При използване на неправилно напрежение могат да бъдат повредени от вътрешна информация, която може да доведе до заплаха за сигурността. Моля, уверете се, че всички кабели са правилно свързани към разпределителната кутия (не е включена в комплекта), докато го инсталирате.A1 : Моля, убедително проверете следното, когато използвате нашите охранителни светлини : . Моля, уверете се, че около сензора за движение няма пречки. Моля, уверете се, че датчиците са пропуснати главата надолу. Моля, уверете се, че датчиците на движение е разположен хоризонтално на земята.A2 : Препоръчителна височина на монтаж : 6,5 фута -14,8 фута.Най-добра височина за сензора за движения : 6,5 - 8,2 фута.A3 : При инсталиране на корниз / качество уверете се, че датчика за движение, насочен навън.A4 : Показател е като режим на движение, така и режим на D2 D, това означава, че той няма да светне на ден, а ще действа само през нощта (да не изгори цялата нощ).Можете да изберете от три продължителност : 1мин/3мин/10мин.

Декларирани характеристики