.

Лепило за удължаване на мигли Cuckoo, 2 бутилки, Комплект съдове за съхраняване на лепило, Сверхпрочный лепило за удължаване на мигли / време за съхнене 0,5-1 Сек. / Профес?

Лепило за удължаване на мигли Cuckoo, 2 бутилки, Комплект съдове за съхраняване на лепило, Сверхпрочный лепило за удължаване

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Пакетът включва : Продуктът съдържа 2 бр лепило за удължаване на мигли и един вакуум в резервоара за съхранение на лепило.Той е предназначен за удължаване на миглите.Той е компактен и преносим, за удобно пренасяне.Бързо време за съхнене : време за съхнене 0,5-1 сек., време на задържане на 7-8 седмици, специално проектирани за професионален майстор по изграждане на миглите.Той притежава висока якост на сцепление с ниско съдържание на изпарения и не предизвиква раздразнения.Нашият лепило за удължаване на мигли работи добре при висока влажност (относителна влажност от 45% до 80%) при температура 64-82 °c.Специален дизайн : Контейнер за лепило е герметичную и влагостойкую конструкция, когато щракнете върху капачката, въздухът, изстискан като се образува един вакуум печат, който може ефективно да се предотврати избелване на лепило и да удължи живота на лепило.Голям капацитет : С разделителна гъба в контейнера могат да се съхраняват на три порции лепило.Повече парчета от лепило, без отделяне на гъба.Удобно за рециклиране, може да се използва за салон за красота, diy дома или за пътуване.В съответствие с личните потребности изберете, дали да се използва за разделяне на гъба.СИГУРНОСТ и КАЧЕСТВО : Нашите лепило premuim не съдържа формалдехид и ЛАТЕКС.Ние продаваме само онази продукция, която е произведена в съответствие с най-високите стандарти в екологично чисти условия. лепило за удължаване на мигли с един вакуум резервоар за съхранение на лепило Комплект опаковка включва : 2 бр. лепило за удължаване на мигли 1 бр. вакуум контейнер за съхранение на лепилото Лесна употреба (контейнер за съхранение на лепило) : 1. Натиснете и задръжте бутона за изпускане на въздуха от банките. Издърпайте капака, за да го откъснат. След употреба задръжте натиснат бутона, за да затворите контейнера с лепило, като създава един вакуум печат. Дизайн осигурява добра херметичност на резервоар за съхранение на лепило за мигли, изсушаване и стягане, което може да увеличи срока на годност и свежестта на лепило за мигли. Контейнер може да се прилага многократно и капка, че ще ви дълго време.Вакуум контейнер за съхранение на лепила лесно за използване, може да се използва в салона за красота, дом със собствените си ръце или за пътуване. С разделителна гъба в контейнера могат да се съхраняват на три порции лепило.

Декларирани характеристики