.

GANFANREN 6 бр. пръстен за Салфетки Ръчно плетени от Медна тел, Сватбена Украса, Обтегач За Салфетки, Тюркоазено Пръстен за Салфетки за ръчна работа (Цвят: B размер: един р?

GANFANREN 6 бр. пръстен за Салфетки Ръчно плетени от Медна тел, Сватбена Украса, Обтегач За Салфетки, Тюркоазено Пръстен за Салфетки

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 Идеален както за ежедневна, така и за официална декорация на масата. Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки и кърпи, както и може да се използва като пръстени за масата за хранене салфетки.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие. Идеален както за ежедневна, така и за официална декорация на масата. Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки и кърпи, както и може да се използва като пръстени за масата за хранене салфетки.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие.Характеристика : 1. Идеален както за ежедневна, така и за официална декорация на масата. Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки и кърпи, както и може да се използва като пръстени за масата за хранене салфетки.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие.Материал : неръждаема стальдиаметр : 4 смприложения : сватби, партита, тържества, абитуриентски, банкети, бижута и още много други.Кръст Бод Пакет в т. халки за салфетокпримечание : 1. Само пръстените за салфетки, които не са включени в комплекта аксесоари за стрелба. физическа снимането, поради различния осветление стрелба и монитор може да има разлика в цвета, моля, обърнете се към самия обект.

Декларирани характеристики