.

Калъф Beyond the Cell Tri-Shield е Съвместим с iPhone 12 Pro Max Свалящ Околовръстен поставка Поддържа Магнитно Кола планина, Изпитан на спад във военен стил, Здрав, устойчив на удари ?

Калъф Beyond the Cell Tri-Shield е Съвместим с iPhone 12 Pro Max Свалящ Околовръстен поставка Поддържа Магнитно Кола планина,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Съвместимост]- Този калъф за телефон военни клас BEYOND the CELL Tri-Shield 20 е съвместима само с калъф i Phone 12 Pro Max 6,7" (2020 г.Защитно фолио за дисплея В комплекта не е включена. [Военен сертификат]- устойчив на удари защитен калъф за вашия телефон Tri-Shield 2.0 съвпада [Одобрени за изпитване на спад на стандарта MIL-STD 810 G-516.Патентован дизайн на корпуса Tri-Shield е изработен от висококачествен, устойчив на надраскване поликарбонат и TPU (термопластичен полиуретан) със засилени технология амортизация и отвеждане на удара по четирите краища. [Поставка за пръстен с функция за автомобил закрепване] - Подвижна поставка за метален пръстен за гледане на видео без помощта на ръцете.Съвместим с автомобилен стена, велосипеди стена, магнитно затваряне и т., Поставка за крака е подвижна за поддръжка на безжично зареждане.Но НЕ е СЪВМЕСТИМ С безжична зареждане Mag Safe. [Система хладно вентилация] - BEYOND the CELL Tri-Shield 2.0 е технология за вентилация на въздуха, разработен за да се предотврати прегряване на телефона и да осигури по-добра производителност. [Тънък и ергономичен дизайн] - Идеално хвърли във форма монтиране в двуслоен корпус TPU (термопластичен полиуретан) + PC (поликарбонат) с лесен достъп до всички бутони и портове за зареждане.Лесна инсталация на уреда с помощта на бутон.Изработена по поръчка облегающая сверхпрочная защита от удари, драскотини или падане.Калъф приподнимает телефон върху плоска повърхност, тя също така предпазва фотоапарата и екрана на телефона.Поставка за крака.Поставка за крака. [Система хладно вентилация] - Калъф за телефон BEYOND the CELL Tri-Shield 2.0 военни клас - това е технология за вентилация на въздуха, разработен за да се предотврати прегряване на телефона и да осигури по-добра производителност.0 е специална конструкция подвижна стойка с метален пръстен, която е съвместима с вашия автомобил стена, велосипеди стена, магнитно затваряне и т. многократно прилагане.Поставка с магнитен ринг, предназначени за закрепване в кола.

Декларирани характеристики