.

Лейка Tenbroman 1.8 л, Пръскачка За поливане на растения, Пластмасова Лейка с Дълъг Чучур и дръжка за Поливане на Стайни растения в градината и на открито, Инструмент за н?

Лейка Tenbroman 1.8 л, Пръскачка За поливане на растения, Пластмасова Лейка с Дълъг Чучур и дръжка за Поливане на Стайни растения

BGN 9.49

Сума
Налично за поръчка

* Дизайн : Лейка е снабден с удобна дръжка и държач за разбрызгивателя, на който е лесно да се мотае разбрызгивательРаспылительную глава може да се анализира и превключване на водна колона за поливане, което е изключително подходящ както за вътрешни, така и за външни инсталации. * Функции : Можете да разбрызгивать вода за овлажняване на растенията и дългосрочна заличаване на прах и мръсотия. идеален за пръскане и поливане на стайни и външни растения, билки, цветя, храсти и зеленчуци.Подходящ за сукуленти, сеитба на семена, рязане и трансплантация. * Портативен : Ергономична полукръгла дъговидна дръжка градина на саксията за поливане растения, цветя осигурява удобно захващане и лек, улеснява задържане и предлага удобно напояване.Материал : Лейка е изработена от висококачествена пластмаса, дебели стени на чайника предотвратяват падането и натиск, на тях им е трудно состарить или почивка.Това е необходимо като оборудване за поливане на тревни площи и градини. * Услуги : имаме 4 цвята за опции.Това е време да направи вашия дом още по-колоритен.По всички въпроси, свързани с продукта, можете спокойно да се обърнете към нас.Ние сме винаги тук, за вас. * Дизайн : Лейка е снабден с удобна дръжка и държач за разбрызгивателя, на който е лесно да се мотае разбрызгиватель.Распылительную глава може да се анализира и превключване на водна колона за поливане, което е изключително подходящ както за вътрешни, така и за външни инсталации. * Функции : Можете да разбрызгивать вода за овлажняване на растенията и дългосрочна заличаване на прах и мръсотия. идеален за пръскане и поливане на стайни и външни растения, билки, цветя, храсти и зеленчуци.Подходящ за сукуленти, сеитба на семена, рязане и трансплантация. * Портативен : Ергономична полукръгла дъговидна дръжка градина на саксията за поливане растения, цветя осигурява удобно захващане и лек, улеснява задържане и предлага удобно напояване.Материал : Лейка е изработена от висококачествена пластмаса, дебели стени на чайника предотвратяват падането и натиск, на тях им е трудно состарить или почивка.Това е необходимо като оборудване за поливане на тревни площи и градини. * Услуги : имаме 4 цвята за опции.Това е време да направи вашия дом още по-колоритен.По всички въпроси, свързани с продукта, можете спокойно да се обърнете към нас.

Декларирани характеристики

Product Name:
Watering Can
Color:
Blue/White/Black/Pink
Material:
PP
Capacity:
1.8L
Package Includes:
1 * Watering Can :