.

Четка за почистване на дънната платка Sunshine SS-022B с двойна глава с Двойна употреба Logicboard

Четка за почистване на дънната платка Sunshine SS-022B с двойна глава с Двойна употреба Logicboard

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

ДВОЙНА КОРОНА - Подходящ за две различни четки за различен начин на приложение МАТЕРИАЛ - Дръжката е изработена от неръждаема стомана с гумена дръжка за удобен за задържане.Една от главите е изработена от сверхтонкой стоманена тел, а другата - от антистатичен четина. ПРИЛОЖЕНИЕ - Тази четка за почистване може да се използва за най-различни цели, включително за премахване на лепило за дънни платки и почистване на електронни устройства
. РАЗМЕР - размерът на тази четка км / ч за 14,2 х 1,2 х 0,5 виж
. Съдържанието на опаковката - 1 х четка за почистване на дънната платка Sunshine SS-022 B с двойна глава с двойна употреба Logicboard.ДВОЙНА КОРОНА - Подходящ за две различни четки за различен начин на приложение.
МАТЕРИАЛ - Дръжката е изработена от неръждаема стомана с гумена дръжка за удобен за задържане.Една от главите е изработена от сверхтонкой стоманена тел, а другата - от антистатичен четина.
ПРИЛОЖЕНИЕ - Тази четка за почистване може да се използва за най-различни цели, включително за премахване на лепило за дънни платки и почистване на електронни устройства.Размер-размерът на тази четка км / ч за 14,2 х 1,2 х 0,5 вижте Комплект за доставка - 1 четка за почистване на дънната платка Sunshine SS-022 B с двойна глава с двойна употреба Logicboard.Характеристики : - Корона от стоманена тел. - Антистатик глава с четина. - Удобна дръжка за захващане. - Почистете дънни платки и премахване на лепило.Съдържание на пакета : 1 х Sunshine SS-022 B Двухголовочная четка за почистване на дънната платка Logicboard с двойно предназначение.

Декларирани характеристики