.

Държач за чаши кафе Hanrace, Дърво за кафе чаши на масата, Държач за кафе чаши, Стойка за съхранение на чаени чаши и държач за чаша за вино, Аксесоари за бар на масичката ?

Държач за чаши кафе Hanrace, Дърво за кафе чаши на масата, Държач за кафе чаши, Стойка за съхранение на чаени чаши и държач

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Къща в модерен минималистичен стилПодходящ за различни нужди в използването на пространството.Изработен от висококачествено желязо, боядисани антиокислительной боя за печене, което гарантира, че здрави и трайни продукти, които не ръжда.Три слоя подвесного креативен дизайн за икономия на място.За един път може да се затвори за съхранение на 6 чаши.Дизайн на разпоредбите на захващане с двоен канавкой, подвешивание лесно да падне.Устойчиви гумени облицовки са инсталирани около основата, за да се предотврати стабилно и непотрясающее положение.Квадратна основа, е зададено твърдо и трудно удря.Многофункционално дърво за чаши.Могат да бъдат назначени до високи чаши, кружкам, стаканам, кофейным чаши, брелкам, наушникам и т. 【Материал】 Това е дърво за кафе чаши, изработени от въглеродна стомана, с външен слой от оцветена антиоксидант боя, екологично чисти и красиви, с добри устойчиви на корозия характеристики. 【Многофункционален】 Този поставка за чаши кафе с креативен дизайн на двухрядных куки позволява безопасно да съхранявате множество различни видове чаши, такива като чаши за кафе, чаши и чаши за вино, като в този подстаканнике можете също да съхранявате гривни, колиета или други малки аксесоари. 【Приложими сцена]】 Този поставка за чаши за кафе с капацитет до 6 чаши, леснодостъпен, подходящ за настаняване на рецепцията, масичка бар, кухненски чаши и т. Това е чашечное дърво представлява вертикално разположени чаши, които позволяват да се спести място на тезгяха и тоалетна. 【Стабилна основа】 Основата на притежателя за кафе на steins има квадратна форма с неплъзгащи подплата, която предпазва от приплъзване на работното място, осигуряване на устойчивост поставка за кафе чаши на масата. 【Без инсталиране на】, Благодарение на вградения дизайн, без да инсталирате, той е лесен за използване направо от кутията. 【Материал】 Това е дърво за кафе чаши, изработени от въглеродна стомана, с външен слой от оцветена антиоксидант боя, екологично чисти и красиви, с добри устойчиви на корозия характеристики. 【Многофункционален】 Този поставка за чаши кафе с креативен дизайн на двухрядных куки позволява безопасно да съхранявате множество различни видове чаши, такива като чаши за кафе, чаши и чаши за вино, като в този подстаканнике можете също да съхранявате гривни, колиета или други малки аксесоари.

Декларирани характеристики