.

Banyeyun Многофункционален Кухненски Инструмент Острилка за Кухненски Ножове Белачка от Неръждаема Стомана Инструмент За Заточване на Ножове Кухненски Аксесоари От?

Banyeyun Многофункционален Кухненски Инструмент Острилка за Кухненски Ножове Белачка от Неръждаема Стомана Инструмент За Заточване

BGN 2.95

Сума
Налично за поръчка

【Острилка за ножове с 3 слота】 Удобна ръкохватка с ергономичен дизайнОстрилка за кухненски ножове се състои от висококачествен корпус от ABS-пластмаса и три канала за заточване. Groove фино смилане, изработени от керамика, се използва за премахване на чеп на лезвиях.Шлиц за грубо смилане, изработен от бял корунд, подходящ за ежедневно заточване и чиста полиране.Слот от вольфрамовой стомана за заточване на тъпите ножове. 【Широко приложение и удобство】Острилки за кухненски ножове са идеални за заточване на плодови ножове, кухненски ножове, кромкорезов, ножове за обезкостяване, стейковых ножове и т. (Обърнете внимание : не е за ножици, керамични ножове или зазубренных ножове).Просто поставете острието на всеки от фуги и внимателно издърпайте нож през тях няколко пъти, за да получите остротата на бръснач, като от нови ножове. 【Магическа белачка 8 в 1 пакет】 белачка 8 в 1, разположен в долната част на точильного камък, се премахват за употреба, ако е необходимо, можете да получите две невероятни кухненски аксесоар веднага.Този набор от кухненски инструменти има много приложения.Може да се използва като овощечистки, чесночницы, фруктоочистки, картофелечистки и отварачки за бутилки.Малък и удобен, не заема много място, подходящ за дома и кухня, барбекю, къмпинг или на други дейности в движение. 【Какво е белачка 8 в 1?】С помощта на този многофункционален набор от кухненски ножове могат да се почистват, шинковать, смила чесън, белите риболов люспи, выковыривать рибни хрилете, отсече портокал кора и дълбоко почистване на повърхността на картофи.Тя може да се използва като открывалку за бутилки.Тази белачка за кухни отговаря на повечето от вашите нужди.Лесен за почистване и може да се използва много пъти, вие ще бъдете напълно изумени от неговата практичност и гъвкавост. 【Гаранция без притеснения】 Не се притеснявайте за закупуване на това устройство, той се произвежда от неръждаема стомана и ABS-пластмаса, които се различават по трайност.Ако имате някакви въпроси преди или след покупката на аксесоари за кухненски ножове и кухненски набиране на персонал, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги готови да ви помогнат.Вашето удовлетворение е наш приоритет !.Нож прекалено тъп, не се получава нарязани зеленчуци?. трудна работа е твърде трудоемка?.парчета се различават по дебелина?.

Декларирани характеристики