.

БЕЗПЛАТНА Доставка, 15 бр., Полилей, Декорации за прозорците на Свети Валентин, Украса за Св. Валентин, Подвесное Украса във формата на Сърце, Таван с Орнаменти, Декор?

БЕЗПЛАТНА Доставка, 15 бр., Полилей, Декорации за прозорците на Свети Валентин, Украса за Св. Валентин, Подвесное Украса във

BGN 17.00

Сума
Налично за поръчка

СУВЕНИРИ, за партита в чест на Деня на Свети Валентин - Прозорец, лампа във формата на сърце е много подходяща за създаване на романтична атмосфераБИЖУ във формата НА СЪРЦЕ С ОСВЕТЛЕНИЕ - осветителни Тела ще станат най-добрият избор като най-добри пожелания на семейството, приятели, роднини или колеги.СВАТБЕНИ ГИРЛЯНДИ - можете да ги дарят на децата си, на приятели и роднини като подарък, те ще бъдат щастливи с това.ОСВЕЩАЙТЕ Свети Валентин - широко в магазини, офиси, хотели, ресторанти, барове и други места, които искате да декорирате.ДЕКОР на СТЕНИТЕ на "Свети Валентин" - Можете да поставите декорация с осветени прозорци за "Свети Валентин" навсякъде, където искате да украсите парти в чест на Деня на Свети Валентин, за семейството си.СУВЕНИРИ, за партита в чест на Деня на Свети Валентин - Прозорец, лампа във формата на сърце е много подходяща за създаване на романтична атмосфера.БИЖУ във формата НА СЪРЦЕ С ОСВЕТЛЕНИЕ - осветителни Тела ще станат най-добрият избор като най-добри пожелания на семейството, приятели, роднини или колеги.СВАТБЕНИ ГИРЛЯНДИ - можете да ги дарят на децата си, на приятели и роднини като подарък, те ще бъдат щастливи с това.ОСВЕЩАЙТЕ Свети Валентин - широко в магазини, офиси, хотели, ресторанти, барове и други места, които искате да декорирате.ДЕКОР на СТЕНИТЕ на "Свети Валентин" - Можете да поставите декорация с осветени прозорци за "Свети Валентин" навсякъде, където искате да украсите парти в чест на Деня на Свети Валентин, за семейството си.Пратката включва 15 x на прозореца тела в Деня на Свети Валентин Особености -Мъниста за лампи : 10 бр. -Използвайте го, за да смените стария стил на вашия дом.Това може да направи вътрешно пространство на по-освежаващ и комфортен, благодарение на светильникам свети валентин на светлините в помещението. -Материал : алуминиева дограма, декорации с подсветка от PC -Цвят : както е показано на фигура decor за ден на Свети Валентин-Светлинен поток : 2 LM сватбени гирлянди. -Експлоатационен живот : 6000 часа на led завесата. -Захранване : 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) декорация за вратите в стил Свети Валентин -фактор на мощността : 0 декор за ден на Свети Валентин. -Клас на защита : ip44 декорации за прозорците за ден на Свети Валентин. -Цветна температура : 3000 До подчертаване на прозорци -Размер : 17,00 X17,00 X1,50 см / 6,68 X6,68 X0 осветление в деня на Св.

Декларирани характеристики