.

Парна Маска за очи ZHENYEMEI, 16 Опаковки Самонагревающихся спа Маски за Очите, Согревающая Маска за Очите, за Еднократна употреба Маска за очи с топъл от Сухота в очите, ?

Парна Маска за очи ZHENYEMEI, 16 Опаковки Самонагревающихся спа Маски за Очите, Согревающая Маска за Очите, за Еднократна

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

САМОНАГРЕВАЮЩАЯСЯ маска за очи - самонагревающиеся маска за очи са лесни за използване, тъй като те самонагреваются и не се нуждаят от допълнителен източник на топлина просто отворете и сложете еднократна парна маска за очите, тя автоматично ще започне да загрява. нежна парна маска за очи се загрява до приятна, комфортна, релаксираща температура.те запазват топлината в продължение на прилично количество време (30-45 минути) и достатъчно удобни за сън.Те помагат за облекчаване на болка и умора на очите. натурална ЛАВАНДУЛА-Тези парни маска за очи имат слаб аромат на лавандула, който те не се увеличават.Маска за очи с топъл и аромат на лавандула е много релаксиращо.можете също така да се използват успешно тази лавандовую маска за очи и при сухота в очите и в тези дни, когато не са успели както трябва да поспиш преди.Не купувайте, ако имате алергия към лавандула.ПАРНА МАСКА ЗА СУХИ ОЧИ - очите на такива сухи и уморени след дълъг ден на работа зад екрана на компютъра . а тези маски за суха очите със затопляне компрес от влажна топлина такива страхотни, вие се чувствате така расслабляюще и освежаващо след използването на тези согревающих маски за очи.ОВЛАЖНЯВАНЕ на ОЧИТЕ - Релаксиращи лавандулови маска за очи, които успокояват и по време на употреба.Тези топлинни маска за очи издават тънък влажен двойки, успокоява кожата около очите, позволяват на уморени очи да се насладите на пара, напълно се отстранява сухота в очите и стягащо действие върху очите ви, а също така премахват умората на очите. самонагревающаяся парна маска за очи може да премахне тъмните кръгове под очите, торбички под очите, безсъние и други проблеми.Еднократна маска за очи подходящ за всеки начин на живот благодарение на индивидуална опаковка.Лесен за НОСЕНЕ -16 бр. еднократна употреба самонагревающихся спа маски за очи са пакетирани в индивидуална опаковка и им е много удобно да се използват в пътя.По всяко време и на всяко място, където можете да подремна или да се възползват от спа център за очите, можете да направите това, като един от тях.Помислете в самолета, на дълго пътуване с кола или по време на техния престой в хотел.Те са малки и леки, те могат да вземат със себе си навсякъде.Това е добър начин да се отпуснете и да ви помогне по-лесно да заспите по време на пътуване. това са най-добрите подаръци за деня на майката.

Декларирани характеристики