.

Музикалното Ковчег с Динозавром Toyvian Механичен Подарък Украшение за деца Музикални Подаръци Студентски Награди Подарочное Украса Музикална кутия за Бижута Дърве?

Музикалното Ковчег с Динозавром Toyvian Механичен Подарък Украшение за деца Музикални Подаръци Студентски Награди Подарочное

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Синтетичен материалПОДАРЪЦИ ЗА СТУДЕНТИ - Мултифункционална музикална ковчег добре е изработена от дърво и практичен за употреба. не е музикална ковчег, но отлично украса на работния плот.ПЛОТ-изящна изработка и характерен външен вид, могат да придадат на вашия дом нов вид и красота, е добър декоративен ефект.НАСТОЛНИ ИГРАЧКИ - да го Споделите със своите приятели, семейство, съученици и колеги, ако им харесва украса под формата на музикална кутия за бижута.Подаръци за офиса-това може да бъде украса за дома, детски играчки, подпори за фотосесия, украса за партита, музикални ковчег.ИГРАЧКИ - ???Разработени с творческа и обмислена форма, те се съчетават с различни видове стилове на дома.Дървена музикална ковчег, Дървена музикална ковчег с животни, горски динозавър, Преследване на каруца, Заводные занаяти, завъртане на 360 ° в кръг, Начало Декор за деца, подарък за рожден Ден.Пратката включва 1 х музикална ковчег 1 х модел на динозавър 1 х автомобил Характеристики -Цвят : както е показано в дървена кутия -Материал : дърво мультяшная музикална ковчег -Размер : около 14,50 X11,00 X11,00 см/5,70 X4,32 X4 Стилна музика в ковчег. - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване за използване на дървена музикална кутия за бижута. - Уникален и оригинален, може да стане добър домашен украшение за плотове и стабилно поставени подпори за фотография. - Изработен от дървен материал, него не е лесно да се повреди, срок на служба на музикален подарък за рожден ден. - Да го споделите със своите приятели, семейство, съученици и колеги, ако им харесва украса музикална кутия за бижута централната украса на дома. - Малък размер, за носене на ръка, това е малка и нежна музика ковчег с отличен визуален ефект на динозавър.Информация за стоки, Рана за децата си Повече, това е една добра колекция или украса на дома и офиса за любителите на музикални шкатулок. фигурка музикална кутия за бижута с малки размери и лек, е лесно да се играе, и да се движат. офис украса, играят с нея музика, карат хората да се чувстват щастливи и да се отпуснете. музикални кутии за децата Тази мультяшная музикална ковчег-добър подарък за скъпи семейства и приятели.

Декларирани характеристики