.

L Вид на Правоъгълна Скоба - Позиционер Под Прав Ъгъл, и Инструменти за Дървообработване, Позиционер за Дървообработване със Собствените си Ръце Инструменти От Алу?

L Вид на Правоъгълна Скоба - Позиционер Под Прав Ъгъл, и Инструменти за Дървообработване, Позиционер за Дървообработване

BGN 7.31

Сума
Налично за поръчка

1 Висококачествен материал на правоъгълен позиционера-избраните материали от алуминиева сплав, продуктът е здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба.L-образна позиционирующий квадрат с различни крепежни отвори, подходящ за измерване на дължини, разпоредби и т. L-образна правоъгълна скоба Лесен за употреба, отличен дизайн на човек-машина размер, удобен за хващане, улеснява инсталацията и удобна експлоатация.Скосени ръбове, идеални ъгли 90 °, лесни за употреба и няма да навредят на крехки на режещи инструменти. Правоъгълни скоби САМ с висок коефициент на сигурност - Строг контрол и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, могат да се използват със спокойна душа.Обработка на ръбове позволява предотвратяване на наранявания, причинени от неправилна употреба, и подобряване на потребителския опит. Широкото прилагане на правоъгълни скоби - Широки прилагането сценарии, този комплект плотницких правоъгълни скоби, предназначени за закрепване към клетки, рамам за картини, прибира го, рамам, полочным шкафове, сварным шевовете под ъгъл 90 градуса и за външни ъгли.Практичен инструмент със собствените си ръце, който ще улесни вашия проект също е отличен дърводелец.100% Добро обслужване на клиентите - ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или замяна, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодаря ви за покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот. Висококачествен материал на правоъгълен позиционера-избраните материали от алуминиева сплав, продуктът е здрав и издръжлив, има дълъг срок на служба.L-образна позиционирующий квадрат с различни крепежни отвори, подходящ за измерване на дължини, разпоредби и т. L-образна правоъгълна скоба Лесен за употреба, отличен дизайн на човек-машина размер, удобен за хващане, улеснява инсталацията и удобна експлоатация.Скосени ръбове, идеални ъгли 90 °, лесни за употреба и няма да навредят на крехки на режещи инструменти. Правоъгълни скоби САМ с висок коефициент на сигурност - Строг контрол и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, могат да се използват със спокойна душа.Обработка на ръбове позволява предотвратяване на наранявания, причинени от неправилна употреба, и подобряване на потребителския опит.

Декларирани характеристики