.

Набор от покрива възглавница Happy Camper от 2 теми, Реколта Декоративна Калъфка за къмпинг, украса за къмпинг Вътре, Подаръци за пътуване на открито, Калъфки за възглавн?

Набор от покрива възглавница Happy Camper от 2 теми, Реколта Декоративна Калъфка за къмпинг, украса за къмпинг Вътре, Подаръци

BGN 8.53

Сума
Налично за поръчка

Бельо ❤【Части за възглавници изключени 】 Моля, имайте предвид, че в комплекта са включени 2 калъфки за възглавници с двустранен печат размер 18x18 инча, декоративни за къмпинг, без вложки за възглавници. ❤【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от висококачествено ленено материал.Тази калъфка happy camper е приятна за кожата, лека и нетрадиционно мека.Дизайн с тайния цип запазва на това красиво и не вреди на кожата или облеклото. ❤【УНИКАЛЕН дизайн】 Благодарение на технологията за печат с висока разделителна способност, квадратна реколта вътрешна външна калъфка за възглавница идеално показва модели и цветове.Двустранен печат придава усещане за изкуство и придава на вашето автофургону или домашно градината нов вид. ❤【Украса на закрито и на открито】 подарък калъфка camper decor създават приятна, отпускаща обстановка, по време на почивка. прост стил декоративни покрива възглавница happy camper добре се съчетава с вашия автомобил, camper, дневна, спалня или плаж във вътрешния двор и т. ❤【Широко приложение】 Тези калъфки за пътуване на колела широко се използват в рамките на и извън помещения, като например вътрешен двор, на плажа, диван, парти, офис, сватба и т., реколта калъфка за къмпинг във фермата, лесна поддръжка, миене на колата с вода със стайна температура, не е избелена. ❤【Части за възглавници изключени 】 Моля, имайте предвид, че в комплекта са включени 2 калъфки за възглавници с двустранен печат размер 18x18 инча, декоративни за къмпинг, без вложки за възглавници. ❤【Материал ПРЕМИУМ-клас】 е Изработен от висококачествено ленено материал.Тази калъфка happy camper е приятна за кожата, лека и нетрадиционно мека.Дизайн с тайния цип запазва на това красиво и не вреди на кожата или облеклото. ❤【УНИКАЛЕН дизайн】 Благодарение на технологията за печат с висока разделителна способност, квадратна реколта вътрешна външна калъфка за възглавница идеално показва модели и цветове.Двустранен печат придава усещане за изкуство и придава на вашето автофургону или домашно градината нов вид. ❤【Украса на закрито и на открито】 подарък калъфка camper decor създават приятна, отпускаща обстановка, по време на почивка. прост стил декоративни покрива възглавница happy camper добре се съчетава с вашия автомобил, camper, дневна, спалня или плаж във вътрешния двор и т. ❤【Широко приложение】 Тези калъфки за пътуване на колела широко се използват в рамките на и извън помещения, като например вътрешен двор, на плажа, диван, парти, офис, сватба и т.

Декларирани характеристики