.

Lowpricenice 2 бр. Ъглови Рафтове От Неръждаема Стомана, Неперфорированная Стенни Картини, Кухненски Рафтове За Баня, Основният Цвят От Неръждаема Стомана

Lowpricenice 2 бр. Ъглови Рафтове От Неръждаема Стомана, Неперфорированная Стенни Картини, Кухненски Рафтове

BGN 20.46

Сума
Налично за поръчка

Материал : ъглова душ количка е изработена от неръждаема стомана, устойчива е на корозия, трайна и може да се използва в продължение на дълго времеНе оставяйте ръжда на пода или стените, дръжте своето помещение в чисти и спретнати. Решетчатая конструкция : Ъглова душ кабина е с отворена решетчатую конструкция, която осигурява максимална вентилация и отвеждане на вода.съхранявайте средство за баня в чистота. Предимства : добра носеща способност и липсата на перфорации. Вие сте уморени от бъркотията в банята?Нашите продукти ще направят банята по-чист и подреден.Органайзер за душ-багажник ще се превърне в идеален подарък за семейството, приятелите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Нашият организатор-държач за душ за вътрешно душата просто приклеивает лепила, без пробиване, отнема само 5 минути без необходимите инструменти, стените не са повредени.Елегантен дизайн ви осигурява комфортно усещане. Материал : ъглова душ количка е изработена от неръждаема стомана, устойчива е на корозия, трайна и може да се използва в продължение на дълго време.Не оставяйте ръжда на пода или стените, дръжте своето помещение в чисти и спретнати. Решетчатая конструкция : Ъглова душ кабина е с отворена решетчатую конструкция, която осигурява максимална вентилация и отвеждане на вода.съхранявайте средство за баня в чистота. Предимства : добра носеща способност и липсата на перфорации. Вие сте уморени от бъркотията в банята?Нашите продукти ще направят банята по-чист и подреден.Органайзер за душ-багажник ще се превърне в идеален подарък за семейството, приятелите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Нашият организатор-държач за душ за вътрешно душата просто приклеивает лепила, без пробиване, отнема само 5 минути без необходимите инструменти, стените не са повредени.Елегантен дизайн ви осигурява комфортно усещане.Описание : Име : ъглови стелажи Материал : неръждаема стомана/желязо Начин на инсталация : тип на куката Брой на слоевете : 1 слой Спецификация : 2 опаковки Цвят : черно от неръждаема стомана Комплект : 2 * ъглови шкафове + 6 * бесследная паста Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря.

Декларирани характеристики

2 pack:
Color:
stainless steel black
Pacakge list:
2*corner racks+6*traceless paste:
Note:
light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
Manual measuring,please allow 1~3mm error,thank you. :