.

Поставка за съдове е Проста-Кухненска поставка за чинии и набор от сушилок за съхранение от неръждаема стомана, Стилни и здрав (черен, разтегателен по дължина) Суши?

Поставка за съдове е Проста-Кухненска поставка за чинии и набор от сушилок за съхранение от неръждаема стомана, Стилни и здрав

BGN 55.33

Сума
Налично за поръчка

Освен водосточни дъски, тази кухня сушилня за съдове идва с поставка за чаши и държач за чинии Странична поставка за прибори могат да се настанят различни ястия, отговаряща на вашите нужди за съхранение на кухненските прибори.Горният компактен органайзер за изсушаване на чинии на масата включва 1 поставка за чинии, 1 поставка за чаши, 1 кошница с плодове, 1 държач за ножове и прибори за хранене, 1 поставка за съдове, 5 куки за консумативи.Изработен от тежка рамка от неръждаема стомана, способна да побере тон на съдове.Устойчив на корозия и надраскване покритие, не се притеснявайте за това, че ръждясва.Когато вытираете купа, водата ще се изтича направо в мивката, поддържане на плота, сух, чист и подреден.Сушилня за съдове за готвене изработени от неръждаема стомана 201, тя е устойчива на корозия и надраскване. тя е устойчива и да не се навежда напред.Освен водосточни дъски, тази кухня сушилня за съдове идва с поставка за чаши и държач за чинии. Странична поставка за прибори могат да се настанят различни ястия, отговаряща на вашите нужди за съхранение на кухненските прибори.Горният компактен органайзер за изсушаване на чинии на масата включва 1 поставка за чинии, 1 поставка за чаши, 1 кошница с плодове, 1 държач за ножове и прибори за хранене, 1 поставка за съдове, 5 куки за консумативи.Изработен от тежка рамка от неръждаема стомана, способна да побере тон на съдове.Устойчив на корозия и надраскване покритие, не се притеснявайте за това, че ръждясва.Когато вытираете купа, водата ще се изтича направо в мивката, поддържане на плота, сух, чист и подреден.Сушилня за съдове за готвене изработени от неръждаема стомана 201, тя е устойчива на корозия и надраскване. тя е устойчива и да не се навежда напред.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим навреме.Име на продукта : Поставка за прибори Материал, изделия от неръждаема стомана размери на продукта : 25.5 Използване на продукта : Източете водата и се поставят съдове за съхранение начин на Приготвяне : 1. Преди покупка, моля, проверете размера и цвета на продукта. Този продукт не съдържа други стоки, с изключение на самата стока. Моля, обърнете внимание, че поради различните монитори ще се леки различия в цвета, моля, разберете. Този продукт беше измери на ръка, има някои грешки, само за справка.

Декларирани характеристики