.

Противопожарна Взрывозащищенная Безопасна чанта за защита на батерията Защита на зареждане на Преносими за Съхранение на батерията

Противопожарна Взрывозащищенная Безопасна чанта за защита на батерията Защита на зареждане на Преносими за Съхранение

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Лек и портативен, много удобен в переноскеИзработени от огнеупорни тъкан, може ефективно да изолира батерията от въздуха и да гасят пожар при случаен нагрее прекомерно или експлозия по време на зареждане.Конструкцията с голямо пространство, по-безопасна за поставяне на панели с различни размери.Горенето материал с двойна защита, е надарен с превъзходни огнестойкостью и устойчивост на топлина.Намаляване на загубите, причинени от горенето и експлозия.Много безопасен начин за зареждане и съхранение на всички видове акумулаторни батерии, литиеви батерии, бром-водородни батерии.Характеристики : 1. Изработени от огнеупорни тъкан, може ефективно да изолира батерията от въздуха и гасят огъня, когато по време на зареждане се случва случайно огън или експлозия. Горенето материал с двойна защита, е надарен с превъзходни огнестойкостью и устойчивост на топлина.Намаляване на загубите, причинени от горенето и експлозия. Много безопасен начин за зареждане и съхранение на всички видове акумулаторни батерии, литиеви батерии, бром-водородни батерии. Голяма дизайн на пространството, по-безопасен за настаняване на различни размери панели. Лек и портативен, много удобен в переноске.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пожароустойчива плат Цвят : както е показано на снимката Размер (Д * Ш * В) : прибл.3 Тегло : Приблизително 86 г / 3 унции Осъществяване списък : 1 * Огнеупорна чанта Забележка : 1. Моля, оставяйте грешка 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
fireproof cloth
Color:
As Pictures shown 
Size(L*W*H):
approx.18.8*8*8.5cm/7.4*3.1*3.3in
Weight:
Approx.86g/3oz
Package list:
 
1 * Fireproof Bag:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: