.

8 Штекерный Пластмасова Кука Без опознавателни знаци, Здрав Лигав Кука, Кука, без пирони, Държач за четка за зъби (жълт)

8 Штекерный Пластмасова Кука Без опознавателни знаци, Здрав Лигав Кука, Кука, без пирони, Държач за четка за зъби (жълт)

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 : Самозалепващи стенни закачалки за куки произведени от екологично чиста пластмаса, трайни, не е лесно да изчезнатЩе ви помогне да се мотае вилици за кухненски мебели и аксесоари за баня за вашето семейство може да ги съхранява спретнато и красиво. 【Самозалепващи куки】 Бесследный лепило, добра адхезия, прозрачен дизайн, красив и лесен.Подходящ за декоративни равнина, от стъкло / керамични плочки / неръждаема стомана/ метални изделия.Кухня / дневна /, баня. 【Направете вашето Пространство Чист】:Титуляр за вилици chef, интересен органайзер за вашите вилици, ще ги нанесе на реда в стаята си.Може да се използва за съхранение и сортиране на малки и средни обекти в банята / кухненски инструменти / контакти хранене. 【Прилагането на】 Универсален държач за вилици, приложим към всички видове вилици, подходящ не само за телефонни кабели, компютърни кабели и четка за зъби в банята, но и за използване в кухнята, в рисоварках, котли за варене, електромагнитни пещи, и т. 【Лесна инсталация и премахване】: Трайни самозалепващи подложки, без следи от лесни за употреба и практични.Това е необходимо за семейства.Можете да го настроите за половин минута без винтове.Не се налага пробиване на отвори в стената. 13,4 x 4 x 2 см /5,7 x 1,6 x 0,8 инча. Цвят : бяло, червено, зелено, жълто.Цвят : бял, червен, зелен, жълт Размери : прибл. 13,4 x 4 x 2 виж Може да се използва за съхранение и сортиране на малки и средни обекти в банята / кухненски инструменти / контакти хранене.Подходящ за декоративни равнина, от стъкло / керамични плочки / неръждаема стомана/ метални изделия.Кухня / дневна /, баня.Бесследный лепило, добра адхезия, прозрачен дизайн, красив и лесен.Ще ви помогне да се мотае вилици за кухненски мебели и аксесоари за баня за вашето семейство може да ги съхранява спретнато и красиво.Трайни, без следи от лепило лесен за употреба и практичен.Това е необходимо за семейства.Можете да го настроите за половин минута без винтове.Не се налага пробиване на отвори в стената.1 Х Рафтове за съхранение.

Декларирани характеристики