.

Окачване Supreme - Регулируема комплект за повдигане 1-3 отпред + 2 отзад за Dodge Dakota 1987-2004 години на освобождаването (4WD, задната ос 8.25 инча) - Комплект за повдигане на окачв?

Окачване Supreme - Регулируема комплект за повдигане 1-3 отпред + 2 отзад за Dodge Dakota 1987-2004 години на освобождаването

BGN 37.45

Сума
Налично за поръчка

(2x) Торсионные ключовете от стомана с висока якост (2x) Вдигане на блокове от стомана с висока якост. (2x) Ударники от стомана с висока якост. (4x) 5/8-цолови U-болтове с кръгла загибом. (2x) Алуминиеви подложки за оста на детайла T6.Инсталационен оборудване и инструкции.Пакет Supreme Suspensions Pro Pack.Увеличете пътен просвет и инсталиране на джанти и гуми по-голям размер.Заменете обикновените U-болтове на тежкотоварни U-болтове с кръгла свита 5/8 инча.Кацане с отбойником за хидравлични или пневматични отбойников.Двустепенни регулиране на ъгъла на наклона на съоръжения за запазване на качеството с кола на балотажа.Лесна инсталация процес в рамките на 2-4 часа *. Специални инструменти не се изискват!.СЪВМЕСТИМ С Dodge Dakota 4 WD 1987 - 2004 години на освобождаването. * Съвместим с моделите V6 или полноприводными модели V8, оборудвани задната ос 8.ТЕХНИЧЕСКИ БЕЛЕЖКИ : Регулируема изкачване предно окачване на 1-3 инча и задно окачване на 2 инча. * Нашите реиндексированные торсионные ключовете са регламентирани навсякъде от 1 "до 3". ВИСОКОКАЧЕСТВЕН комплект ЗА повдигане на ОКАЧВАНЕТО : подобрява външния вид на вашия автомобил и увеличава пътен просвет, което позволява да инсталирате джанти и гуми по-голям размер, изработени по поръчка.Нашите предните ключове с максимално усукване осигуряват регламентирана височина на вдигане в зависимост от вашите предпочитания и по-голяма трайност в сравнение с заводскими ключове.СГЪВАЕМИ ПЛОЧИ на U-образни болтове от СТОМАНА с висока якост : предназначени за актуализиране на настройките на задно окачване от стандартната конфигурация с квадратни U-образна лети прикован до силен, удобни за офроуд конфигурация с кръгли U-образна лети болтове за увеличаване на пътно пространство и по-малка уязвимост на задната част на автомобила.LIMITED LIFETIME ГАРАНЦИЯ : Всички продукти на марката Supreme Suspensions са тествани преди пускането на пазара и са с доживотна гаранция или ограничена гаранция.Централната Банка на ПРЕМИУМ-клас COOZIE : комплектът включва водоустойчив охладител за консерви Supreme Suspensions, изработен от неопрен с дебелина 3 мм, която осигурява перфектно охлаждане на напитки по време на инсталиране на асансьора със собствените си ръце.СЪВМЕСТИМ С Dodge Dakota 4 WD 1987 - 2004 години на освобождаването. * Съвместим с моделите V6 или полноприводными модели V8, оборудвани задната ос 8.ТЕХНИЧЕСКИ БЕЛЕЖКИ : Регулируема изкачване предно окачване на 1-3 инча и задно окачване на 2 инча. * Нашите реиндексированные торсионные ключовете са регламентирани навсякъде от 1 "до 3". ВИСОКОКАЧЕСТВЕН комплект ЗА повдигане на ОКАЧВАНЕТО : подобрява външния вид на вашия автомобил и увеличава пътен просвет, което позволява да инсталирате джанти и гуми по-голям размер, изработени по поръчка.

Декларирани характеристики