.

PRETYZOOM 4 бр. Супа Съученици Луксозно Сапун Подарък За Момичета Подпори За Парти Снимка на Красив Подарък Мечки Бала Творческа Украса От Изкуствени Полистирол Състав?

PRETYZOOM 4 бр. Супа Съученици Луксозно Сапун Подарък За Момичета Подпори За Парти Снимка на Красив Подарък Мечки Бала Творческа

BGN 10.87

Сума
Налично за поръчка

Букет от ръчно изработени с мечка - идеалното допълнение за вашия автомобил, дом или офис, хол, детска стаяДОГОВОРЕНОСТ за БАЛА - Оставяйки незабравими спомени от последния и надежда, че те ще продължат да се движат напред и в бъдеще.подарък за бала 2022. БАЛА букет цветя от сапуни - Изработен от висококачествени материали за трайни и безопасна употреба, се отличава с фина обработка и очарователен външен вид.МАЛКИЯТ Е прекрасен бала мече в букет от сапун.Уникален и отличителен и интелигентен подарък за завършилите.ЦВЕТЕН РЕЖИМ - Можете да поставите този букет подарък в кутия, подарък пакет на своите приятели.Пратката включва 4 букет мечета на бала Характеристики -Материал : дунапрен, пластмаса и плат Выпускная кукла 2022 г.- Размер : около 36,00 X16,00 X8,00 см / 14,15 X6,29 X3 договореност. - Това може да стане добър декор за вашия абитуриентски партита.Ще ви представим новите усещания и добро настроение на бала 2022 година. -Цвят : многоцветен подарък за бала 2022 - Можете да го използвате като подпори за снимане, за да направи няколко запомнящи се снимки със своите семейства и приятели. Фигурка зайче от стиропор. - Тези цветя - изкуствени цветя, които са направени от сапун, можете да ги използвате за създаване на красив букет кукла-мече за баня. - Изключителна изработка и очарователен дизайн във формата на мечка го правят желано букет за абитуриентски много студенти. - Тя е изработена от добро стиропор, пластмаса и плат за по-дълъг и трайни използване на куклен букет от цветя.Описание товарапраздничный букет като подарък Прекрасен и светъл, с отлично качество на изработка.Луксозен букет цветя, с мече, изпълнен с атмосфера на бала.мини-бала сезон и чудесен подарък за бала и за своите съученици.куклен букет цветя, cartoony мече, украшение във формата на кукли, букет от сапун, сладък и забавен. букет поздравления, този забавен играчка букет също е добра украса за партита.

Декларирани характеристики