.

Творчески Стенни Стелажи За съхранение, Етикети, Без следи, Търтей, Държач за Сешоар, четка за коса, Аксесоари за Баня-Черен

Творчески Стенни Стелажи За съхранение, Етикети, Без следи, Търтей, Държач за Сешоар, четка за коса, Аксесоари за

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Компактно и удобно съхранение на】-Държач за сешоар в банята е проста и по-вместителен, а стенен фризьорски инструмент служи като добър организатора за вашия сешоарТова помага за спестяване на пространство и поддържане на спалнята и банята, чисти и спретнати.Сешоар лесен за използване и удобен. 【Универсален дизайн, надеждна приложимостта на】-Рама вентилатор може да се адаптира към повечето размери и видове воздуходувок.В същото време дизайн куката на конзолата позволява на катастрофата задръстване на съхранение, за да се избегне появата на корк или намокания, а също така може да се мотае главоболие въже. 【Без перфорация, без да се уврежда стените】-Монтиране на стена за сешоара, без перфорация, лесен за инсталиране, т. почистете стената дочиста, залепете защитен слой от задната страна на стената и выдавите въздушни мехурчета вътре.Ефектът трае повече от 24 часа.Буре за съхранение и корпус рамки могат да бъдат разделени, което е удобно за демонтаж, почистване и съхранение. 【Здраво поставени, висока носеща способност на】 Проста конструкция кофи за съхранение ви дава възможност да съхранявате всички видове ежедневни принадлежности, като самобръсначки, гребени маша за коса, гуми, четки за зъби, паста за зъби, козметика и тоалетни принадлежности и т., почти не заема място на масата, плътността и материал лепило са много високи и имат висока носеща способност.Не се притеснявайте за това, че сешоар и стоки от първа необходимост ще падне, можете да ги ползват с доверие. 【Предпазни мерки】 Применимая повърхност : мрамор, керамични плочки, стъкло, метал, пластмаса повърхност, малярная дъска.Неприменимая повърхност : побеленная стена, грубата циментова стена, тухлена стена, тапети. Брой слоеве : еднослоен Място на произход : CN (Място на произход) Начин на монтаж : стенен Тип : срок на годност за баня Материал : abs-полк Материал : пластмаса Модел : срок на съхранение Творчески стенни стелажи за съхранение, немаркирующие етикети, нещастници, поставка за сешоар, гребени, аксесоари за баня характеристики : Изработени от висококачествена ABS-материал, трайни и трайни.Можете да съхранявате и подреждате вашите своя сешоар, ютия, маши, преси за коса, шампоан и т. Дръжте си на плота в банята в чистота, ред и чистота.Стенен сешоар за коса, лесна за инсталиране, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.

Декларирани характеристики

Material:
plastic, ABS
Size:
230*95*112mm
Color as shown:
Package Included:
1 hair dryer holder:
1 x Magic self-adhesive tape:
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-2cm. :