.

WYFDP Регулируема Маса за лаптоп от алуминиева Сплав, Ергономичен Портативен телевизор, легло, тава за лаптоп, Бюро за КОМПЮТЪР, Поставка за лаптоп (Цвят: D, размер: D)

WYFDP Регулируема Маса за лаптоп от алуминиева Сплав, Ергономичен Портативен телевизор, легло, тава за лаптоп, Бюро

BGN 268.72

Сума
Налично за поръчка

- Този компютър часа съчетава в себе си сила, постоянство и гъвкавост, благодарение на метална рамка и устойчива на износване повърхност, както и лекота на сглобяване -Прост, но елегантен дизайн за лесно поставяне на лаптопа на прикроватном масичката. -Наслаждавайте се на своите ежедневни занимания в леглото или на дивана благодарение на нашите политики, планове и регулируемому масата с тавата. - Лесен и удобен, за него винаги ще има кътче, малкият работен плот и голямо пространство се добавя бои в живота. - Безплатна лифт, на височината може да се повиши и по-ниски, откручивая прикрепен лед за регулиране на височината. - Този компютър часа съчетава в себе си сила, постоянство и гъвкавост, благодарение на метална рамка и устойчива на износване повърхност, както и лекота на сглобяване. -Прост, но елегантен дизайн за лесно поставяне на лаптопа на прикроватном масичката. -Наслаждавайте се на своите ежедневни занимания в леглото или на дивана благодарение на нашите политики, планове и регулируемому масата с тавата. - Лесен и удобен, за него винаги ще има кътче, малкият работен плот и голямо пространство се добавя бои в живота. - Безплатна лифт, на височината може да се повиши и по-ниски, откручивая прикрепен лед за регулиране на височината. - Този компютър часа съчетава в себе си сила, постоянство и гъвкавост, благодарение на метална рамка и устойчива на износване повърхност, както и лекота на монтаж.-Прост, но елегантен дизайн за лесно поставяне на лаптопа на прикроватном масичката. -Наслаждавайте се на своите ежедневни занимания в леглото или на дивана благодарение на нашите политики, планове и регулируемому масата с тавата.- Лек и удобен, за него винаги ще има кътче, малкият работен плот и голямо пространство се добавя бои в живота.- Безплатна лифт, на височината може да се повиши и по-ниски, откручивая прикрепен лед за регулиране на височината.Спецификация : Материал : магниево-алуминиева сплав Носеща способност на : 15 кг Дължина foot точки : 260 мм / 10,24 "Брой крака : 6шт (3 * 2) Приложимо компютър : 17 " или по-малко Регулируема височина на масата : 480 мм / 18,9" Регулируем ъгъл на наклона на масата : 360 градуса Регулируем размер (дължина * широчина) : стандартен 420 * 260 мм / 16,54 * 10,24", е удължен : 480 * 260 мм / 18,9 * 10,24" Размер на сгъване : стандартен 530 * 260 * 40 мм/20.

Декларирани характеристики

Material:
magnesium aluminum alloy
Bearing capacity:
15kg
Leg section length:
260mm/10.24
Number of feet:
6pcs (3*2)
Applicable computer:
17 or less
Adjustable table height:
480mm/18.9
Adjustable table angle:
360 degrees
Table size (length * width):
standard 420*260mm/16.54*10.24, lengthened
Folding size:
standard 530*260*40mm/20.87*10.24*1.58, lengthened
Packing list:
1 x Laptop Desk:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
For drawing, reading and writing. :