.

FZZSZS (4 комплект защитно фолио за Oppo Find X6 Pro, защитно фолио със защита от надраскване твърдост 9H, висококачествено закалено стъкло с висока разделителна способност, п?

FZZSZS (4 комплект защитно фолио за Oppo Find X6 Pro, защитно фолио със защита от надраскване твърдост 9H, висококачествено

BGN 7.57

Сума
Налично за поръчка

* 4 бр защитно фолио от закалено стъкло за екрана 9 H със защита от пръстови отпечатъци и драскотини Clear HD, разработена специално за Oppo Find X6 Pro (6,82 "). * Защитно фолио за екрана Oppo Find X6 Pro, висококачествен, изключително твърда, ультрапрозрачная, ультраабразивная, много тактильная, не съдържа прах, отпечатъци от пръсти, лесен за почистване. * Защитен слой от закалено стъкло за Oppo Find X6 Pro тънка и по-лека.Покриване на екрана, за да се избегне пълно увреждане. * Защитно фолио на премията за Oppo Find X6 Pro е лесен за инсталиране, включително комплект за почистване и протирку. състав закалено стъкло ограничава появата на мехурчета. * Изберете нашата защитен филм от закалено стъкло за Oppo Find X6 Pro, за да ви гарантира много добро визуално впечатление!!!.Описание на продукта : Цвят : защитно фолио за екрана HD, съвместима с за Oppo Find X6 Pro Информация за опаковката : Закалено стъкло 4x9 H за Oppo Find X6 Pro (идва с професионален инструмент за нанасяне на фолио, както е показано) Функции : 1. Защитно фолио от закалено стъкло с висока прозрачност и супер износоустойчивост за Oppo Find X6 Pro. Идеално предпазва вашият екран от повреди. Закалено стъкло за Oppo Find X6 Pro изработено специално разработен долеофобным нанопокрытием.Без прах, без пръстови отпечатъци, лесен за почистване. защитно фолио за екрана Oppo Find X6 Pro се инсталира Лесно и се отстранява, уникален лепило осигурява липсата на мехурчета. Закалено стъкло за Oppo Find X6 Pro със защита от надраскване и гладки ръбове за защита от удар, по-добре да защити екрана на смартфон. Защитно фолио от закалено стъкло за Oppo Find X6 Pro е изработен от висококачествен материал, напълно защита на вашия телефон от пръстови отпечатъци, прах, повреди и падения. Защитно фолио за Oppo Find X6 Pro, сензорен екран с висока разделителна способност и чувствителност осигурява невероятна визия, като позволява на телефона да работи бързо.Безусловно връщане/замяна в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.

Декларирани характеристики