.

Клечки за зъби за дъвки DOITOOL 160 бр., Избор Межзубной четки, Четки за Зъби за защита на венците, Пълно Премахване Остатъците от храна, Плака, Инструмент За почистване н?

Клечки за зъби за дъвки DOITOOL 160 бр., Избор Межзубной четки, Четки за Зъби за защита на венците, Пълно Премахване Остатъците

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

четка за почистване на зъбни конци Използването на зъбни конци при обичайните почистване ще помогне да запазите зъбите и венците още по-чист и по-здравословенчетка за почистване на зъбни конци i. средство за почистване на межзубных периоди с двойна глава ефективно премахва остатъци от храна.Специално предназначен за почистване на остатъците от храна между зъбите и венците, детайли.клечки за зъби за почистване на зъбите на клечки за зъби за Еднократна употреба, безопасни за използване.конци за почистване на зъбите Лесно и удобно да се переноске.четка за почистване на зъбни конци Използването на зъбни конци при обичайните почистване ще помогне да запазите зъбите и венците още по-чист и по-здравословен.четка за почистване на зъбни конци i. средство за почистване на межзубных периоди с двойна глава ефективно премахва остатъци от храна.Специално предназначен за почистване на остатъците от храна между зъбите и венците, детайли.клечки за зъби за почистване на зъбите на клечки за зъби за Еднократна употреба, безопасни за използване.конци за почистване на зъбите Лесно и удобно да се переноске.Характеристики Материал : силикон. Размер : 5x1, 7x0, 1 виж Опаковката, включваща 160 бр. межзубную зъби, четки за зъби за защита на венците, пълно премахване остатъците от храна, плака, инструмент за почистване на зъбите (синьо).

Декларирани характеристики