.

Ahoney 4 опаковки скоби-щипци за тънка коса Think 2,5 Скоби-нокти за средни Коса Силна фиксация за коса, Нескользящие Метални Щипки за Коса, за жени (мат и лъскава)

Ahoney 4 опаковки скоби-щипци за тънка коса Think 2,5 Скоби-нокти за средни Коса Силна фиксация за коса, Нескользящие Метални

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Эстетичные фиби за коса】 Френски метални щипки за коса с уникален геометричен дизайнКласически, но луксозен комплект от сребърно-златен цвят лесно се съчетава с различни нарядами, създавайки усещане за лукс прически само за няколко секунди. 【Нескользящий】 Скоба за ноктите на средния размер е 2.Висококачествен метал няма неприятна миризма.Нокти за косата гладка, но нескользящие, вътрешна бойниците се справят отлично с всички дебел или тънък косъм.Не разкъсат на косата и добре работят по всяко време. 【Матиран метален материал】 е Изработена от висококачествена сплав с добра полирани, покрити с сребро / злато с продължително запазване на цвят.Лесно се отваря и е трудно да избледняват или да се повреди.Силна фиксация за коса, идеална за дълги, средни, къси, къдрава или права коса. 【Широко приложение】 Тези метални щипки за коса са подходящи за всички стилове.Модни аксесоари за коса, можете да ги използвате в ежедневието и за различни поводи на сватбата/парти / последния вечер / работа / грима и т. Луксозни бижута за коса може да се превърне в деликатен подарък за жени, като подаръци за рожден ден, сватбени подаръци, подаръци за Деня на майката, Деня на благодарността, коледа, коледни подаръци и т. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване】Вие ще получите 4 бр игли за коса (2 бр мат + 2 бр метални).Ако не ви мач скоби за нокти, просто се свържете с нас.Ние лесно ще възстанови или замени ги прост начин.Ето защо фиби за коса в нашия магазин се радват на популярност, и бъдете сигурни за закупуване.Метални фиби за коса преносим размер, лесно да ги носите със себе си, можете да сложите в портмонето си и се сключва за използване по всяко време.Популярни декоративни елементи за коса, можете да ги използвате в ежедневието и за различни поводи - на сватбата, парти, последния вечер, работа и т. Също може да бъде подарък за жените, например, подаръци за рожден ден, сватбени подаръци, подаръци за Деня на майката. подходящ за дълга коса, къса коса, къдрава, тънка коса, гъста коса, права коса и т., Матови златни/черни и лъскави черни/сребърни скоби за нокти.

Декларирани характеристики